✓ Maksuton konsultointi

✓ 5.0/5.0 Asiakaspalautteiden keskiarvo

✓ Sairaanhoitajien toteuttamat hoidot

Palvelut

Huulten täyttö

Huulten täyttöön yksin tai kaverin kanssa! 💋 Kaikki täyteainehoitoihin liittyvät palvelut sisältävät maksuttoman konsultaation, missä yhdessä käymme läpi miten täyteainehoidot soveltuvat sinulle – tervetuloa sairaanhoitajiemme turvallisiin käsiin!

Varaa aikaVaraa maksuton konsultaatio
huulten täyttö helsinki – Jälkeenhuulten täyttö helsinki – Jälkeenhuulten täyttö helsinki – JälkeenKatso kokemuksia Fylliltä

Tervetuloa huulten täyttöön Helsinkiin!

Huulten täyttö Helsinki – Lyhyesti palvelusta

Lisää muotoa ja täyteläisyyttä huuliisi huulten täytöllä. Palvelu sisältää aina maksuttoman konsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Voit joko valita maltillisemman pienmuotoilun (0.5ml), mikä on suunniteltu pieniin korjauksiin ja hyvin maltilliseen volyymin kasvatukseen tai klassisen muotoilun (1.0ml), minkä avulla saadaan lisää muotoa ja luonnollista täyteläisyyttä.

Meillä on käytössä Aliaxin-täyteainesarja, minkä on valmistanut lääkeyhtiö IBSA Institut Biochimique. Aliaxin-täyteaineet ovat saatavilla ainoastaan terveydenhuollon kouluttautuneille ammattilaisille, ja ovat ominaisuuksiltaan erinomaisia. Mainion sulautuvuuden takia ovat myös selkeästi vähemmän paakkuutuvia. 

Käytämme myös Restylane-täyteainesarjaa, minkä on valmistanut lääkeyhtiö Galderma. Restylane Kysse on erittäin pehmeä ja kudosintegraatioltaan erinomainen. Galderma on johtava toimija esteettisellä alalla ja he ovat tehneet yli 20 vuoden ajan tutkimuksia täyteaineista.

Fyllillä hoidot suorittaa ainoastaan täyteainehoitoihin kouluttautuneet valmistuneet sairaanhoitajat. Emme siis tarjoa kestämättömiä tai vakavia kudosvaurioita aiheuttavia hoitoja tai käytä näitä aiheuttavia pistostekniikoita. Keskitymme pitkäikäisiin ja kauniisiin täyteainehoitoihin, missä sinä ja sinun hyvinvointisi on kaiken keskiössä.

Sopiiko täyteainehoidot minulle?

Lähtokohtaisesti täyteaineet sopivat kaikille. Muutamia poikkeuksia kuitenkin on ja näitä ovat esimerkiksi raskaus- ja imetysaika. Hoidoista ei ole tehty riittävästi tutkimusta juuri tälle potilasryhmälle ja mahdolliset vaikutukset sikiöön tai lapseen ei ole tiedossa.

On myös ehdottoman tärkeää ennen hoitoa kertoa hoitajalle mikäli sinulla on allergia puuduteaineelle tai hyaluronihapolle sillä se voi pahimmassa tapauksessa johtaa vakavaan allergiseen reaktioon eli anafylaksiaan. Muita vasta-aiheita hoidolle on tulehdus tai ihosairaus hoidettavalla alueella, esimerkiksi finni. Herpes voi aktivoitua neulan pistoksesta, jonka vuoksi suosittelemme ottamaan estolääkityksen täyteainehoidon jälkeen.

Verenvuototaipumus tai verta ohentava lääkitys on esteenä hoidolle juurikin nimen mukaisesti lisätessään verenvuotoa pistosalueella. 

Mitä täyteaineet sisältää? Voinko saada puudutteen?

Täyteaine sisältää hyaluronihappoa, jota meidän kehossammekin on luonnollisesti. Täyteaineessa voi olla puudutteena mukana myös lidokaiinia, mikä alkaa vaikuttamaan ensimmäisen pistoksen jälkeen. Aine on samaa, mitä hammaslääkärit käyttävät puuduttaessa. Käytämme tämän lisäksi myös pintapuudutetta, mikä sisältyy palveluun täysin maksutta.

Toimenpidettä tai kipua ei tarvitse pelätä, sillä olet läpi hoitotoimenpiteen asiantuntevien hoitajiemme hyvissä ja huolenpitävissä käsissä 💕

Varaa aika

Mitä toimenpiteessä tapahtuu?

Täyteainekonsultointi ja hoitosuunnitelma

1. Konsultointi & suunnitelma

Läpikäymme kanssasi toiveesi, toimenpiteen sisällön, toimenpiteeseen liittyvät riskit sekä tarkat kustannukset. Mikäli konsultaatiossa tai sen jälkeen huomaat olevasi epävarma toimenpiteestä, voit perua tai siirtää aikaasi – meille tärkeintä on sinun tyytyväisyytesi ja mukavuutesi toimenpiteen aikana.

Huulten täyttö toimenpiteenä

2. Puudute ja toimenpide

Kun olemme läpikäyneet hoitosuunnitelman ja sopineet yhdessä tavoitellun lopputuloksen, laitamme haluamasi puudutteet. Käyttämämme täyteaineet voivat sisältää itsessäänkin puudutetta, mutta voit halutessasi saada vielä erillisen voidepuudutuksen.

Toimenpiteen aikana läpikäymme kanssasi hoidon etenemistä, ja sinulla on aina mahdollisuus vaikuttaa sekä lopputulokseen, että toimenpiteen rytmiin pitämällä sinulle sopivasti taukoja.

Täyteainehoidon jälkiohjeistus

3. Jälkiohjeistus ja yhteystietomme

Toimenpiteen jälkeen läpikäymme vielä kanssasi jälkiohjeistuksen, mikä sisältää ohjeistuksen toimenpiteen jälkeisille päiville, käytetyn täyteaineen tiedot ja tiedon paljonko täyteainetta käytettiin.

Jälkiohjeistuksen lisäksi annamme sinulle myös hoidon tehneen yhteyshenkilön yhteystiedot, jotta voit ottaa yhteyttä meihin helposti vielä toimenpiteen jälkeen.

Huulten täyttö hinnat

Mitä huulten täyttö maksaa?

Huulten täyttö hinnasto, 2024
Palvelu Täyteaine Hinta
Huulten muotoilu, 0.5ml Aliaxin 329,00€
Huulten muotoilu, 1.0ml Aliaxin 359,00€
Huulten muotoilu kahdelle, 2 x 1.0ml Aliaxin 598,00€
Huulten muotoilu, 0.5ml Restylane 369,00€
Huulten muotoilu, 1.0ml Restylane 429,00€
Huulten muotoilu kahdelle, 2 x 1.0ml Restylane 738,00€

Liikkeessämme voit maksaa turvallisesti kortti- tai mobiilimaksulla, sekä Klarna-laskulla. Lisätietoa turvallisesta Klarna-maksutavasta saat hoitotoimenpiteen yhteydessä hoitajaltasi.

Varaa aika

Tulossa Fyllille ensimmäistä kertaa? Kurkkaa alta alennuskoodi.

Alennuskoodi aktivoidaan maksun yhteydessä. Voit ilmoittaa sen joko lisätietoa-kentässä ajanvarauksen kanssa, tai mainita koodin kassalla maksun yhteydessä. Koodi on käytettävissä kaikkiin normihintaisiin hoitoihin.

EKA24 – 20€
Koodi on käytettävissä 30.06. mennessä tehtyihin varauksiin.

‍Siirry ajanvaraukseen >
NÄYTÄ KOODI

Huulten täyttö kokemuksia – jo +2000 tyytyväistä asiakasta

"Kävin ensin konsultaatiossa, jossa sain paljon tietoa aineista, prosessista ja hinnoista. Erittäin ystävällinen ja asiallinen palvelu, tekijät sairaanhoitajia. Tilat uudet ja siistit, hyvä sijainti. Varsinaisessa pistoshoidossa tekijä kertoi koko ajan mitä tekee ja teki huolellisesti, sain välillä katsoa peilistä tulosta. Kilpailukykyiset hinnat. Suosittelen."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
–  Google-arvostelu

"Olin täyttämässä huulet ensimmäistä kertaa. Nora oli todella ihana ja selitti koko ajan huolellisesti, mitä teki. Lopputulos on heti täytön jälkeen kaunis ja luonnollinen. Todella hyvä fiilis jäi!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Timma-arvostelu

"Oli helppoa tulla kaverin kanssa, koska kumpikin oltiin ensimmäistä kertaa täyteainehoidossa. Ja suosittelen tietty 😍"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Asiakaspalaute

"Palvelu oli todella ystävällistä ja osaavaa, tekijä kertoi selkeästi tuotteesta ja ”toimenpiteestä”, lopputulos oli juuri mitä toivottiin! ♥️"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Timma-arvostelu

Varaa aika

Huulten täytön turvallisuus

Huulten täytön riskit

Huulten täyttö on suosittu kauneusmenetelmä, joka yleistyy jatkuvasti. Menetelmässä käytetään usein hyaluronihappoa, joka on aine, jota esiintyy luonnollisesti ihossa. Huulten täyttöä pidetään turvallisena menetelmänä, mutta kuten kaikissa kauneusmenetelmissä, on tärkeää olla tietoinen mahdollisista riskeistä ja haittavaikutuksista.

Ensimmäinen ja tärkein asia on, että huulten täyttö tulisi aina tehdä ammattilaisen toimesta. Hyaluronihappoa voidaan saada eri valmistajilta ja tuotteet voivat vaihdella koostumukseltaan ja laadultaan. Ammattilainen osaa valita oikean tuotteen ja annostella sen oikein, mikä vähentää riskejä ja lisää turvallisuutta. Tämä on erityisen tärkeää, koska huulten alue on erittäin herkkä ja altis infektioille ja allergisille reaktioille.

Toiseksi, huulten täyttöä ei tulisi tehdä, jos henkilöllä on jo huulten alueella infektio tai haava. Tällaisessa tilanteessa täytön tekeminen voi pahentaa tilannetta ja altistaa henkilön lisäriskeille. Lisäksi täyttöä ei suositella raskaana oleville, imettäville tai henkilöille, joilla on autoimmuunisairaus.

Kolmanneksi, on tärkeää olla tietoinen mahdollisista haittavaikutuksista, jotka voivat ilmetä huulten täytön jälkeen. Tavallisimmat haittavaikutukset ovat turvotus, punoitus, mustelmat ja herkkyys. Nämä haittavaikutukset ovat yleensä lieviä ja häviävät muutamassa päivässä. Joissakin harvinaisissa tapauksissa voi kuitenkin esiintyä vakavampia haittavaikutuksia, kuten allergisia reaktioita tai infektioita. Tämän vuoksi on tärkeää, että täyttöä tehdessä käytetään steriilejä välineitä ja noudatetaan tiukkoja hygieniakäytäntöjä.

Neljänneksi, huulten täyttö ei ole pysyvä menetelmä, ja täytön vaikutus voi kestää 6-12 kuukautta. Tämä tarkoittaa, että huulten täyttöä on toistettava säännöllisesti, jos haluaa ylläpitää täytön vaikutusta. Toistuva täyttö voi kuitenkin aiheuttaa turvallisuusriskejä, jos täyttö tehdään liian usein tai jos annostelu on liian suuri. Siksi on tärkeää keskustella ammattilaisen kanssa täytön tiheydestä ja määrästä ja noudattaa heidän suosituksiaan.

Viidenneksi, huulten täyttöön liittyy aina riski huulten muodon tai rakenteen ei-toivotusta muuttumisesta. Huulten täyttö voi antaa huulille täyteläisemmän ja nuorekkaamman ilmeen, mutta jos täyttöä tehdään liikaa tai väärässä paikassa, huulet voivat näyttää epäluonnollisilta tai vääristyneiltä. Tämä riski voidaan minimoida valitsemalla ammattilainen, jolla on kokemusta ja taitoa huulten täytöstä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että huulten täyttö on turvallinen menetelmä, kun se tehdään ammattilaisen toimesta ja hyvää hygieniaa noudattaen. On tärkeää olla tietoinen mahdollisista riskeistä ja haittavaikutuksista sekä siitä, että täyttö ei ole pysyvä menetelmä. Huulten täyttöön liittyy aina riskejä, ja siksi on tärkeää tehdä se harkiten ja vain silloin, kun on varma siitä, että haluaa sen vaikutuksen. Ennen huulten täyttöä on aina suositeltavaa keskustella ammattilaisen kanssa, joka voi arvioida henkilön tilanteen ja antaa suosituksia täytön määrästä ja tiheydestä.

Varaa aika

Hinnasto – Suosituimmat palvelut

Kurkkaa alta suosituimmat palvelumme.

Huulten muotoilu

alk. 329,00€

Suosituin!

Lisää muotoa ja täyteläisyyttä huuliisi. Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää joko 0.5ml tai 1ml ultrapuhdasta Aliaxin- tai Restylane-täyteainetta.

Huulten muotoilu kaverin kanssa

alk. 598,00€

Paras arvo!

Tee kokemuksesta entistä hauskempi (ja edullisempi) ja ota kaveri mukaan! Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, huulten muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää 1ml/per hlö suosittua Aliaxin -täyteainetta.

Leuan muotoilu

alk. 359,00€

Korosta kasvojesi piirteitä leukaa muotoilemalla. Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Leuan muotoiluun käytetään tilanteesta riippuen 1-5 ml suosittua Aliaxin -täyteainetta.

Sairaanhoitajan konsultointi

Maksuton

Pohditko vielä miten täyteainehoidot soveltuvat sinulle? Varaa konsultaatio, mikä ei sido sinua mihinkään. Konsultaatiossa käymme läpi mitä hoidolta odotat, miten ratkaisumme soveltuvat sinulle sekä laadimme yksilöllisen hoitosuunnitelman. Konsultaatio voidaan hoitaa myös etänä!

Lisäampullit hoidoissa alk. 199,00€ / 1ml.

Kaikki hoidot sisältävät maksuttoman voidepuudutuksen. Hinnat sis. ALV 24%.

Viimeisimmät kirjoitukset

Sijainti & aukioloajat

Kaisaniemenkatu 3b 33, Helsinki

Avaa Google Mapsissa

Avoinna varausten mukaan

Siirry varaamaan

Henkilökunta

Simona Onkamo

Simona Onkamo
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 779 4023

Nora Selviranta

Nora Selviranta
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 416 2663

Laura Alén

Laura Alén
Sairaanhoitaja
[email protected]

Meiltä kysyttyä

Minkälaisia täyteainehoitoja teette?
Mitä täyteainehoidossa tapahtuu?
Mitä maksutapoja tarjoatte?
Minkälainen koulutus hoitajillanne on?
Mitä jos en pidä lopputuloksesta?
Missä sijaitsette ja kuinka olette auki?