✓ Maksuton konsultointi

✓ 5.0/5.0 Asiakaspalautteiden keskiarvo

✓ Sairaanhoitajien toteuttamat hoidot

Palvelut

Mesoterapia Helsinki

Uudista ihosi mesoterapialla – Fyllin ihonhoidon asiantuntijat auttavat sinua saamaan jälleen hehkua ja säihkettä. Varaa aikasi jo tänään!

Varaa aika

Parempi ihonlaatu mesoterapialla

Mesoterapia Helsinki – Lyhyesti palvelusta

Mesoterapia on hoitomenetelmä, jossa ihon alle injektoidaan mm. hyaluronihappoa, vitamiineja ja aminohappoja. Mesoterapia vaikuttaa ihon kuntoon elvyttämällä ja uudistamalla sitä.

Mesoterapian hyötyihin kuuluu, että hoito mahdollistaa korkeiden pitoisuuksien vaikuttavien aineiden viemisen suoraan ihon alle. Tällöin vaikutukset ovat erityisen tehokkaita, koska ne alkavat vaikuttaa heti oikeassa paikassa. Lisäksi hoito voidaan toteuttaa joko pistoksina neulalla tai kanyylitekniikalla.

Mesoterapian suosio on kasvanut viime vuosina sen tehokkuuden ja monipuolisuuden vuoksi. Hoitoa voidaan käyttää mm. ihon kosteuttamiseen, kiinteyttämiseen ja juonteiden häivyttämiseen. Lisäksi se soveltuu useille eri ihotyypeille ja on monille kivuttomampi vaihtoehto kuin esimerkiksi plastiikkakirurgiset toimenpiteet.

Varaa aika

Viscoderm – Mistä on kyse?

Mesoterapia ja Viscoderm Hydrobooster

Viscoderm on mesoterapiahoito, joka on suunniteltu erityisesti ihon ikääntymisen merkkien hoitoon. Hoidossa ihon alle ruiskutetaan hyaluronihappoa, joka on ihon luonnollinen kosteuttaja. Hyaluronihapon lisäksi hoito sisältää muita ravinteita, kuten antioksidantteja ja aminohappoja, jotka auttavat vahvistamaan ihon rakennetta ja vähentävät ryppyjä ja juonteita.

Viscoderm-hoito on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat parantaa ihonsa ulkonäköä ja hidastaa ikääntymisen merkkien kehittymistä. Hoito sopii erityisesti niille, joilla on kuiva tai ohut iho, joka kaipaa lisäkosteutusta ja ravinteita. Viscoderm-hoito on erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat parantaa ihonsa ulkonäköä ja saada sileämmän, nuorekkaamman ihon. Hoidon vaikutukset ovat yksilöllisiä ja riippuvat potilaan ihotyypistä ja hoidon tarkoituksesta.

Viscoderm-hoito on turvallinen ja tehokas hoitomenetelmä, joka auttaa vähentämään ryppyjä ja juonteita, parantaa ihon elastisuutta ja kosteuttaa ihoa. Hoidon vaikutukset ovat nähtävissä jo muutaman päivän kuluttua hoidosta ja jatkuvat useiden kuukausien ajan. Hoitoa suositellaan yleensä sarjahoitona, jossa käydään useita kertoja tietyin väliajoin.

Ennen hoidon aloittamista on tärkeää keskustella hoitajamme kanssa, jotta voimme suunnitella Sinulle sopivan hoitokokonaisuuden.

Varaa aika

Cellbooster – Mesoterapiaseerumit

Cellbooster-mesoterapiaseerumit ovat ensimmäinen luokan III lääkinnällinen laite CE-merkitty kompleksi, joka on valmistettu patentoitua CHAC-teknologiaa käyttäen. Tuotteen ainutlaatuinen seos ei-ristisidottua hyaluronihappoa, aminohappoja ja vitamiineja on tarkoin valittu parantamaan ihon fysiologiaa ja antamaan asiakkaille pitkäaikaisia tuloksia.

Tuotteen luonnolliset ainesosat ja innovatiivinen teknologia yhdistyvät luomaan erityisen tehokkaan seoksen, joka ei ainoastaan paranna ihon kuntoa, vaan myös uudistaa sitä.

Tuotteen neljä erilaista seosta tarjoavat monipuolisia hoitovaihtoehtoja erilaisille ihotyypeille. Seosten yhdistelmä on suunniteltu tarkasti tuottamaan maksimaalisen vaikutuksen kullekin asiakkaalle. Cellbooster-mesoterapiaseerumit ovat täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat parantaa ihonsa kuntoa ja saada upeita tuloksia pitkällä aikavälillä.

Cellbooster Glow – Taklaa ikääntymisen merkit

Suunniteltu ravitsemaan ia syväkosteuttamaan ihoa vähentäen hyperpigmentaatiota ja taistelemaan oksidativista stressia vastaan. Palauttaa ihon rakennetta, neutralisoi vapaita radikaaleja sekä vähentää keratoosin vaikutuksia.

Hoito suunniteltu auttamaan:
- Hyperpigmentatiot
- Ikääntymisen ensimerkit
- Kuiva iho
- Auringon ja ympäristön aiheuttamat merkit
- Epätasainen ihon sävy

Cellbooster Lift – Kimmoisampi ja elinvoimaisempi iho

Suunniteltu vähentämään ikääntymisen merkkejä täyttämällä kudoksia, vähentämällä oksidaavista stressiä sekä syväkosteuttamalla ihoa. Stimuloi kollageenin tuotantoa, parantaa mikroverenkiertoa sekä solujen ravinnon saantia.

Hoito suunniteltu auttamaan:
- Menetetty ihon kimmoisuus
- Kuiva iho
- Ihon veltostuminen
- Juonteet
- Terveen sävyn ja mikroverenkierron palauttaminen iholle
- Couperosa, atooppisen ihottuman aiheuttamat arvet, aknearvet sekä venymisarvet

Cellbooster Shape – Vähemmän turvotusta

Suunniteltu paikallisen rasvakertymän vähentämiseen. Parantaa mikroverenkiertoa sekä edistãä lymfaattista nestekiertoa vähentäen turvotusta.

Hoito suunniteltu auttamaan:
- Paikallinen rasvakertymä
- Kaksoisleuka
- Poskien pullotus ja hamsteripussit
- Sellulitti
- Nestekertymät
- Turvotus

Cellbooster Hair – Paranna hiusten kasvua

Suunniteltu vahvistamaan karvatuppia, parantamaan hiusten kasvua. Palauttaa ja ylläpitää hiuspohjan kuntoa ja vahvistaa hiusten rakennetta lisäämällä mikroverenkiertoa.

Hoito suunniteltu auttamaan:
- Non cicatricial alopecia, Alopecia areata ja Androgenic alopecia
- Ennenaikainen harmaantuminen
- Vaurioittuneet hiukset (katkeilevat, killottomat, kaksihaaraiset, hauraat)
- Seborrooinen ihottuma ja päänahan psoriasis

Varaa aika

Mesoterapia hinnat

Mitä mesoterapia maksaa?

Mesoterapia hinnasto, 2024
Palvelu Hinta
CELLBOOSTER® - mesoterapia 199,00€
CELLBOOSTER® - mesoterapia 3 kerran sarjahoito 549,00€
Skinkò e-mesoterapia 199,00€
Viscoderm hydrobooster 329,00€

Liikkeessämme voit maksaa turvallisesti kortti- tai mobiilimaksulla, sekä Klarna-laskulla. Lisätietoa turvallisesta Klarna-maksutavasta saat hoitotoimenpiteen yhteydessä hoitajaltasi.

Varaa aika

Mitä toimenpiteessä tapahtuu?

Täyteainekonsultointi ja hoitosuunnitelma

1. Konsultointi & suunnitelma

Läpikäymme kanssasi toiveesi, toimenpiteen sisällön, toimenpiteeseen liittyvät riskit sekä tarkat kustannukset. Mikäli konsultaatiossa tai sen jälkeen huomaat olevasi epävarma toimenpiteestä, voit perua tai siirtää aikaasi – meille tärkeintä on sinun tyytyväisyytesi ja mukavuutesi toimenpiteen aikana.

Huulten täyttö toimenpiteenä

2. Puudute ja toimenpide

Kun olemme läpikäyneet hoitosuunnitelman ja sopineet yhdessä tavoitellun lopputuloksen, laitamme haluamasi puudutteet. Käyttämämme täyteaineet voivat sisältää itsessäänkin puudutetta, mutta voit halutessasi saada vielä erillisen voidepuudutuksen.

Toimenpiteen aikana läpikäymme kanssasi hoidon etenemistä, ja sinulla on aina mahdollisuus vaikuttaa sekä lopputulokseen, että toimenpiteen rytmiin pitämällä sinulle sopivasti taukoja.

Täyteainehoidon jälkiohjeistus

3. Jälkiohjeistus ja yhteystietomme

Toimenpiteen jälkeen läpikäymme vielä kanssasi jälkiohjeistuksen, mikä sisältää ohjeistuksen toimenpiteen jälkeisille päiville, käytetyn täyteaineen tiedot ja tiedon paljonko täyteainetta käytettiin.

Jälkiohjeistuksen lisäksi annamme sinulle myös hoidon tehneen yhteyshenkilön yhteystiedot, jotta voit ottaa yhteyttä meihin helposti vielä toimenpiteen jälkeen.

Tulossa Fyllille ensimmäistä kertaa? Kurkkaa alta alennuskoodi.

Alennuskoodi aktivoidaan maksun yhteydessä. Voit ilmoittaa sen joko lisätietoa-kentässä ajanvarauksen kanssa, tai mainita koodin kassalla maksun yhteydessä. Koodi on käytettävissä kaikkiin normihintaisiin hoitoihin.

EKA24 – 20€
Koodi on käytettävissä 30.06. mennessä tehtyihin varauksiin.

‍Siirry ajanvaraukseen >
NÄYTÄ KOODI

Hinnasto – Suosituimmat palvelut

Kurkkaa alta suosituimmat palvelumme.

Huulten muotoilu

alk. 329,00€

Suosituin!

Lisää muotoa ja täyteläisyyttä huuliisi. Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää joko 0.5ml tai 1ml ultrapuhdasta Aliaxin- tai Restylane-täyteainetta.

Huulten muotoilu kaverin kanssa

alk. 598,00€

Paras arvo!

Tee kokemuksesta entistä hauskempi (ja edullisempi) ja ota kaveri mukaan! Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, huulten muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää 1ml/per hlö suosittua Aliaxin -täyteainetta.

Leuan muotoilu

alk. 359,00€

Korosta kasvojesi piirteitä leukaa muotoilemalla. Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Leuan muotoiluun käytetään tilanteesta riippuen 1-5 ml suosittua Aliaxin -täyteainetta.

Sairaanhoitajan konsultointi

Maksuton

Pohditko vielä miten täyteainehoidot soveltuvat sinulle? Varaa konsultaatio, mikä ei sido sinua mihinkään. Konsultaatiossa käymme läpi mitä hoidolta odotat, miten ratkaisumme soveltuvat sinulle sekä laadimme yksilöllisen hoitosuunnitelman. Konsultaatio voidaan hoitaa myös etänä!

Lisäampullit hoidoissa alk. 199,00€ / 1ml.

Kaikki hoidot sisältävät maksuttoman voidepuudutuksen. Hinnat sis. ALV 24%.

Sijainti & aukioloajat

Kaisaniemenkatu 3b 33, Helsinki

Avaa Google Mapsissa

Avoinna varausten mukaan

Siirry varaamaan

Henkilökunta

Simona Onkamo

Simona Onkamo
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 779 4023

Nora Selviranta

Nora Selviranta
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 416 2663

Laura Alén

Laura Alén
Sairaanhoitaja
[email protected]

Meiltä kysyttyä

Minkälaisia täyteainehoitoja teette?
Mitä täyteainehoidossa tapahtuu?
Mitä maksutapoja tarjoatte?
Minkälainen koulutus hoitajillanne on?
Mitä jos en pidä lopputuloksesta?
Missä sijaitsette ja kuinka olette auki?