✓ Maksuton konsultointi

✓ 5.0/5.0 Asiakaspalautteiden keskiarvo

✓ Sairaanhoitajien toteuttamat hoidot

Palvelut

Nasolabiaalien täyttö

Tule yksin tai kaverin kanssa! 💋 Kaikki täyteainehoitoihin liittyvät palvelut sisältävät konsultaation, missä yhdessä käymme läpi miten täyteainehoidot soveltuvat sinulle – tervetuloa!

Varaa aika

Kasvonpiirteistä nuorekkammaat

Nasolabiaalien täyttö Helsinki– Lyhyesti palvelusta

Tyypillisesti täyteainetta käytetään eriasteisten juonteiden ja uurteiden häivyttämiseen. Yksi yleisimmistä ongelmakohdista ja ikääntymisen ensimerkeistä on nenän pielien juonteet eli nasolabiaalijuonteet.

Nämä alaspäin vievät juonteet saavat kasvoilla ilmeen näyttämään väsyneeltä ja iäkkäältä. Syvät uurteet eivät aina johdu ikääntymisestä vaan voivat myös olla geeniperimästä tai elämäntavoista johtuvia.

Täyteaineella saadaan häivytettyä uurretta ja tehtyä kasvojen ilmeestä välittömästi nuorekkaampi. Ennen toimenpidettä on tärkeää keskustella ensin ammattitaitoisen sairaanhoitajan kanssa palvelun soveltuvuudesta, sillä varsinkin ikääntyessä poskien tilavuus laskee joka vaikuttaa kasvoihin tehden niihin muutoksia. Fyllissä kaikkiin täyteainehoitoihin sisältyy maksuton konsultointi.

Tyypillisesti nasolabiaalijuonteet johtuvat juurikin poskien tilavuuden laskemisesta ja/tai puuttumisesta, mikä saa ihon vetäytymään alaspäin. Tämä aiheuttaa nenän pieliin uurteet ja mahdollisesti jo pelkällä poskipäiden muotoilulla saadaan juonteet häivytettyä.

Nasolabiaalien täytön löydät ajanvarauksen kohdasta "Alakasvojen täyteainehoidot".

Kuinka paljon täyteainetta menee nasolabiaalien täyttöön?

Usein nasolabiaalijuonteisiin riittää 1ml täyteainetta. Kuitenkin joissain tapauksissa parhaimman lopputuloksen saamiseksi voidaan tarvita yhteensä 2ml täyteinetta.  

Vaihtoehtoisesti hoito voidaan tehdä yhdistelmähoitona, eli hoidon yhteydessä laitetaan täyteainetta myös poskipäihin antamaan ryhtiä ja tukea. Tällöin hoitoon voi mennä yhteensä noin 2-4 ml. Täyteaineen määrä on kuitenkin aina yksilöllistä ja sairaanhoitaja arvioi kanssasi konsultaatiossa kuinka paljon tarvitaan halutun lopputuloksen saamiseksi.

Kenelle nasolabiaalien täyttö sopii?

Lähtokohtaisesti täyteaineet sopivat kaikille. Muutamia poikkeuksia kuitenkin on ja näitä ovat esimerkiksi raskaus- ja imetysaika. Hoidoista ei ole tehty riittävästi tutkimusta juuri tälle potilasryhmälle ja mahdolliset vaikutukset sikiöön tai lapseen ei ole tiedossa.

On myös ehdottoman tärkeää ennen hoitoa kertoa hoitajalle mikäli sinulla on allergia puuduteaineelle tai hyaluronihapolle sillä se voi pahimmassa tapauksessa johtaa vakavaan allergiseen reaktioon eli anafylaksiaan. Muita vasta-aiheita hoidolle on tulehdus tai ihosairaus hoidettavalla alueella esimerkiksi finni.

Verenvuototaipumus tai verta ohentava lääkitys on esteenä hoidolle juurikin nimen mukaisesti lisätessään verenvuotoa pistosalueella. 

Mitä täyteaineet sisältää? Voinko saada puudutteen?

Täyteaine sisältää hyaluronihappoa, jota meidän kehossammekin on luonnollisesti. Täyteaineessa voi olla puudutteena mukana myös lidokaiinia, mikä alkaa vaikuttamaan ensimmäisen pistoksen jälkeen. Aine on samaa, mitä hammaslääkärit käyttävät puuduttaessa.

Toimenpidettä tai kipua ei tarvitse pelätä, sillä olet läpi hoitotoimenpiteen asiantuntevien hoitajiemme hyvissä ja huolenpitävissä käsissä 💕

Varaa aika

Nasolabiaalien täyttö hinnat

Mitä nasolabiaalien täyttö maksaa?

Nasolabiaalien täyttö hinnasto, 2024
Palvelu Täyteaine Hinta
Nasolabiaalijuonteiden täyttö, 1.0ml Aliaxin 359,00€
Lisäampulli, 1.0ml Aliaxin 199,00€

Liikkeessämme voit maksaa turvallisesti kortti- tai mobiilimaksulla, sekä Klarna-laskulla. Lisätietoa turvallisesta Klarna-maksutavasta saat hoitotoimenpiteen yhteydessä hoitajaltasi.

Varaa aika

Mitä toimenpiteessä tapahtuu?

Täyteainekonsultointi ja hoitosuunnitelma

1. Konsultointi & suunnitelma

Läpikäymme kanssasi toiveesi, toimenpiteen sisällön, toimenpiteeseen liittyvät riskit sekä tarkat kustannukset. Mikäli konsultaatiossa tai sen jälkeen huomaat olevasi epävarma toimenpiteestä, voit perua tai siirtää aikaasi – meille tärkeintä on sinun tyytyväisyytesi ja mukavuutesi toimenpiteen aikana.

Huulten täyttö toimenpiteenä

2. Puudute ja toimenpide

Kun olemme läpikäyneet hoitosuunnitelman ja sopineet yhdessä tavoitellun lopputuloksen, laitamme haluamasi puudutteet. Käyttämämme täyteaineet voivat sisältää itsessäänkin puudutetta, mutta voit halutessasi saada vielä erillisen voidepuudutuksen.

Toimenpiteen aikana läpikäymme kanssasi hoidon etenemistä, ja sinulla on aina mahdollisuus vaikuttaa sekä lopputulokseen, että toimenpiteen rytmiin pitämällä sinulle sopivasti taukoja.

Täyteainehoidon jälkiohjeistus

3. Jälkiohjeistus ja yhteystietomme

Toimenpiteen jälkeen läpikäymme vielä kanssasi jälkiohjeistuksen, mikä sisältää ohjeistuksen toimenpiteen jälkeisille päiville, käytetyn täyteaineen tiedot ja tiedon paljonko täyteainetta käytettiin.

Jälkiohjeistuksen lisäksi annamme sinulle myös hoidon tehneen yhteyshenkilön yhteystiedot, jotta voit ottaa yhteyttä meihin helposti vielä toimenpiteen jälkeen.

Tulossa Fyllille ensimmäistä kertaa? Kurkkaa alta alennuskoodi.

Alennuskoodi aktivoidaan maksun yhteydessä. Voit ilmoittaa sen joko lisätietoa-kentässä ajanvarauksen kanssa, tai mainita koodin kassalla maksun yhteydessä. Koodi on käytettävissä kaikkiin normihintaisiin hoitoihin.

EKA24 – 20€
Koodi on käytettävissä 30.06. mennessä tehtyihin varauksiin.

‍Siirry ajanvaraukseen >
NÄYTÄ KOODI

Hinnasto – Suosituimmat palvelut

Kurkkaa alta suosituimmat palvelumme.

Huulten muotoilu

alk. 329,00€

Suosituin!

Lisää muotoa ja täyteläisyyttä huuliisi. Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää joko 0.5ml tai 1ml ultrapuhdasta Aliaxin- tai Restylane-täyteainetta.

Huulten muotoilu kaverin kanssa

alk. 598,00€

Paras arvo!

Tee kokemuksesta entistä hauskempi (ja edullisempi) ja ota kaveri mukaan! Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, huulten muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää 1ml/per hlö suosittua Aliaxin -täyteainetta.

Leuan muotoilu

alk. 359,00€

Korosta kasvojesi piirteitä leukaa muotoilemalla. Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Leuan muotoiluun käytetään tilanteesta riippuen 1-5 ml suosittua Aliaxin -täyteainetta.

Sairaanhoitajan konsultointi

Maksuton

Pohditko vielä miten täyteainehoidot soveltuvat sinulle? Varaa konsultaatio, mikä ei sido sinua mihinkään. Konsultaatiossa käymme läpi mitä hoidolta odotat, miten ratkaisumme soveltuvat sinulle sekä laadimme yksilöllisen hoitosuunnitelman. Konsultaatio voidaan hoitaa myös etänä!

Lisäampullit hoidoissa alk. 199,00€ / 1ml.

Kaikki hoidot sisältävät maksuttoman voidepuudutuksen. Hinnat sis. ALV 24%.

Sijainti & aukioloajat

Kaisaniemenkatu 3b 33, Helsinki

Avaa Google Mapsissa

Avoinna varausten mukaan

Siirry varaamaan

Henkilökunta

Simona Onkamo

Simona Onkamo
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 779 4023

Nora Selviranta

Nora Selviranta
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 416 2663

Laura Alén

Laura Alén
Sairaanhoitaja
[email protected]

Meiltä kysyttyä

Minkälaisia täyteainehoitoja teette?
Mitä täyteainehoidossa tapahtuu?
Mitä maksutapoja tarjoatte?
Minkälainen koulutus hoitajillanne on?
Mitä jos en pidä lopputuloksesta?
Missä sijaitsette ja kuinka olette auki?