✓ Maksuton konsultointi

✓ 5/5 – asiakkaatkin tykkää

✓ Vain terveydenhuollon ammatitlaisia

Palvelut

Leukalinjan muotoilu

Leukalinjan muotoilulla korostat kasvojesi piirteitä ja linjoja. Toimenpide sopii niin jykevämpää, kuin sirompaa lopputulosta hakeville. Varaa aika konsultaatioon jo tänään!

Varaa aika

Leukalinjan muotoilu

Sharpimpi ilme – lyhyesti palvelusta

Leukaa ja leukalinjaa voidaan muotoilla täyteaineilla. Toimenpide voidaan tehdä pistoshoitona neulalla ja/tai kanyylia hyödyntäen. Muotoilun avulla voidaan korostaa alakasvojen maskuliinisia tai feminiinisiä puolia.

Muotoilussa voidaan niin tuoda leukalinjaa enemmän esiin, tai korjata epäsymmetriaa alakasvoilla. Muotoilussa sinun toiveesi ja tarpeesi on keskiössä, ja laadimmekin yhdessä selkeän suunnitelman mitä muotoilulta haluat. Kenties täyttää leuankärkeä, tai tuoda lisää ryhtiä leukaperiin.

Hoito on nopea ja tulokset näkee heti. Leuan muotoilu sopii kaikille, mutta on tärkeää katsoa hoidon tarpeellisuus konsultaatiossa. Haluammehan, että lopputulos on kaunis ja luonnollinen. Hoito on suosittu miesten keskuudessa, koska sillä voidaan jykevöittää leukalinjaa tai häivyttää kaksoisleukaa.

Leuan muotoilussa käytämme laadukkaita Aliaxin-täyteaineita. Katsomme oikean täyteaineen koostumuksen aina tapauskohtaisesti. Täyteaineen määrä vaihtelee hoidettavan alueen laajuudesta. Määrä on 1-5ml.

Hinta on alkaen 359€ 1ml. Mikäli toiveena on tehdä koko leukalinja, on oletettavaa täyteainetta tarvitaan vähintään 3ml. Leuan kärjen muotoiluun tyypillisesti täyteainetta kuluu noin 1ml. Suunnitelma kuitenkin tehdään lopputuloksen ja budjetin mukaan, ja tarvittaessa voit myös jaksottaa hoitoja: ensimmäisellä kerralla kärkiosa, ja toisella kerralla loput alakasvosta.

Varaa aika

Leukalinjan muotoilu – ennen ja jälkeen

Leuan muotoilu
Ennen ja jälkeen -kuvat leuankärjen muotoilusta. Toimenpiteessä käytetty 1ml.
Leuan muotoilu
Ennen ja jälkeen -kuvat leuankärjen muotoilusta. Toimenpiteessä käytetty 1ml.
Simona Onkamo
"Parasta on toimenpiteen jälkeen nähdä ja kuulla kuinka tyytyväiseksi meidän asiakkaat tuleekaan! Mulle tärkeää on olla mukana tukemassa asiakkaita, niin jakamalla tietoa kuin kuuntelemalla asiakasta ❤️"
- Simona Onkamo, Sairaanhoitaja & täyteaineasiantuntija

Leukalinjan muotoilu täyteaineella - Nuoremman ja terveemmän ilmeen salaisuus

Leukalinjan muotoilu täyteaineella on yleinen esteettinen toimenpide, joka auttaa määrittelemään kasvojen piirteitä ja korostamaan leuan linjaa. Täyteaineiden avulla kasvot saadaan näyttämään nuoremmilta ja terveemmiltä.

Leukalinjan muotoilu täyteaineella on nopea ja luonnollinen hoitomuoto, joka antaa pitkäkestoisen tuloksen. Hoidon kesto voi vaihdella henkilökohtaisesti, mutta yleensä tulokset kestävät noin 6 kuukautta - 1 vuosi.

Leukalinjan muotoilu täyteaineella on myös vähäriskinen toimenpide. Tämä tarkoittaa, että se on turvallinen hoitomuoto, joka antaa hyviä tuloksia.

Leukalinjan muotoilu täyteaineella on ihanteellinen hoitomuoto, jos haluat saada nuoremman ja terveemmän ilmeen. Se on myös erinomainen ratkaisu, jos haluat korostaa kasvojesi piirteitä ja parantaa kasvojen muotoa.

Varaa aika

Tulossa Fyllille ensimmäistä kertaa? Kurkkaa alta 🔥 kesän 2024 🔥 alennuskoodi.

Alennuskoodi aktivoidaan maksun yhteydessä. Voit ilmoittaa sen joko lisätietoa-kentässä ajanvarauksen kanssa, tai mainita koodin kassalla maksun yhteydessä. Koodi on käytettävissä kaikkiin normihintaisiin hoitoihin.

HOTTIS – 20€
Koodi on käytettävissä 30.08. mennessä tehtyihin varauksiin.

‍Siirry ajanvaraukseen >
NÄYTÄ KOODI

Hinnasto – Suosituimmat palvelut

Kurkkaa alta suosituimmat palvelumme.

Huulten muotoilu

alk. 349,00€

Suosituin!

Lisää muotoa ja täyteläisyyttä huuliisi. Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää joko 0.5ml tai 1ml ultrapuhdasta Aliaxin- tai Restylane-täyteainetta.

Huulten muotoilu kaverin kanssa

alk. 698,00€

Paras arvo!

Tee kokemuksesta entistä hauskempi (ja edullisempi) ja ota kaveri mukaan! Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, huulten muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää 1ml/per hlö suosittua Aliaxin -täyteainetta.

Leuan muotoilu

alk. 379,00€

Korosta kasvojesi piirteitä leukaa muotoilemalla. Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Leuan muotoiluun käytetään tilanteesta riippuen 1-5 ml suosittua Aliaxin -täyteainetta.

Sairaanhoitajan konsultointi

Maksuton

Pohditko vielä miten täyteainehoidot soveltuvat sinulle? Varaa konsultaatio, mikä ei sido sinua mihinkään. Konsultaatiossa käymme läpi mitä hoidolta odotat, miten ratkaisumme soveltuvat sinulle sekä laadimme yksilöllisen hoitosuunnitelman. Konsultaatio voidaan hoitaa myös etänä!

Lisäampullit hoidoissa alk. 199,00€ / 1ml.

Kaikki hoidot sisältävät maksuttoman voidepuudutuksen. Hinnat sis. ALV 24%.

Sijainti & aukioloajat

Kaisaniemenkatu 3b 33, Helsinki

Avaa Google Mapsissa

Avoinna varausten mukaan

Siirry varaamaan

Henkilökunta

Simona Onkamo

Simona Onkamo
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 779 4023

Nora Selviranta

Nora Selviranta
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 416 2663

Laura Alén

Laura Alén
Sairaanhoitaja
[email protected]

Meiltä kysyttyä

Minkälaisia täyteainehoitoja teette?
Mitä täyteainehoidossa tapahtuu?
Mitä maksutapoja tarjoatte?
Minkälainen koulutus hoitajillanne on?
Mitä jos en pidä lopputuloksesta?
Missä sijaitsette ja kuinka olette auki?