✓ Maksuton konsultointi

✓ 5.0/5.0 Asiakaspalautteiden keskiarvo

✓ Sairaanhoitajien toteuttamat hoidot

Palvelut

Botox Helsinki

Tulossa pian!

Botuliinihoidot ovat suosittu tapa saada nuorekas ja raikas ilme ilman kirurgisia toimenpiteitä. Haluatko tietää, olisiko se sopiva vaihtoehto juuri sinulle? Kokeneet asiantuntijamme neuvovat sinua ja auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivan hoidon. Tee ennakkoilmoittautuminen jo tänään!

Ilmoittaudu ensivaraajien joukkoon

Botuliinihoidot Fyllissä

Botox Helsinki – Lyhyesti palvelusta

Botuliinihoidot ovat noussut yhdeksi suosituimmista esteettisistä hoidoista maailmanlaajuisesti, ja syy siihen on selkeä: tulokset ovat usein luonnollisen näköisiä ja toimenpide on suhteellisen kivuton ja nopea.

Botuliini on proteiini, joka toimii lihaksen rentouttajana. Kun se injektoidaan tiettyihin kasvojen lihaksiin, se estää lihaksia supistumasta. Tämä tasoittaa ja vähentää ryppyjä sekä juonteita, erityisesti otsassa, silmien ympärillä ja kulmakarvojen välissä. Tuloksena on raikkaampi ja levänneemmän näköinen ilme.

Toimenpide on nopea, usein kestäen vain 10-30 minuuttia, ja vaikutukset alkavat näkyä muutaman päivän kuluessa. Täydelliset tulokset saavutetaan yleensä noin kahden viikon kuluessa, ja ne voivat kestää 3-6 kuukautta. Koska botuliinihoidot eivät ole pysyviä, hoitoa voi toistaa tarpeen mukaan.

Monille botuliinihoitojen suurin vetovoima on niiden kyky tarjota nuorentava vaikutus ilman leikkausta. Kuitenkin, kuten kaikissa kosmeettisissa hoidoissa, on tärkeää valita koulutettu ja pätevä ammattilainen suorittamaan toimenpide. Väärin tehtynä tai liiallisena annoksena botuliini voi aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Sopiiko botuliinihoidot minulle?

Botuliinihoidot voivat olla erinomainen vaihtoehto monille, mutta tärkeää on ymmärtää, kenelle ne sopivat parhaiten ja mihin tarkoituksiin.

Botuliinihoidot sopivat erityisesti niille, jotka haluavat vähentää tai ehkäistä kasvojen ilmejuonteita, kuten otsan rypyt, hymyjuonteet tai silmänympärysrypyt. Se on tarkoitettu erityisesti dynaamisten ryppyjen hoitoon, jotka syntyvät lihasten toistuvasta liikkeestä.

Jos sinulla on ihotyyppi, joka on alkanut näyttää merkkejä ikääntymisestä ja haluat torjua niitä ei-kirurgisilla menetelmillä, botuliini voi olla oikea valinta. Myös ne, jotka haluavat ennaltaehkäistä ryppyjen syntyä, voivat hyötyä hoidosta.

On kuitenkin olemassa tilanteita ja terveydentiloja, joissa botuliinihoitoja tulee välttää, kuten raskaus, tietyt neurologiset sairaudet tai allergiat botuliinin ainesosille.

Tärkeää on myös ymmärtää, että botuliinihoidot tarjoavat väliaikaisen ratkaisun, ja hoitoa on toistettava säännöllisesti säilyttääksesi tulokset.

Ilmoittaudu ennakkoon ja säästä!

Botuliinipalvelut tulevat Fyllin valikoimaan lähiaikoina. Voit nyt tehdä ennakkovarauksen, joka ei sido sinua mihinkään. Ennakkovaraajana saat -20% alennuksen palvelusta. Hinnat alkaen 229€ / alue.

Kiitos! Ennakkoilmoittautumisesi on otettu vastaan. Toimitamme sinulle tiedon ja alennuskoodin ensimmäisten joukossa, kun palvelu on varattavissa.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hinnasto – Suosituimmat palvelut

Kurkkaa alta suosituimmat palvelumme.

Huulten muotoilu

alk. 329,00€

Suosituin!

Lisää muotoa ja täyteläisyyttä huuliisi. Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää joko 0.5ml tai 1ml ultrapuhdasta Aliaxin- tai Restylane-täyteainetta.

Huulten muotoilu kaverin kanssa

alk. 598,00€

Paras arvo!

Tee kokemuksesta entistä hauskempi (ja edullisempi) ja ota kaveri mukaan! Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, huulten muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää 1ml/per hlö suosittua Aliaxin -täyteainetta.

Leuan muotoilu

alk. 359,00€

Korosta kasvojesi piirteitä leukaa muotoilemalla. Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Leuan muotoiluun käytetään tilanteesta riippuen 1-5 ml suosittua Aliaxin -täyteainetta.

Sairaanhoitajan konsultointi

Maksuton

Pohditko vielä miten täyteainehoidot soveltuvat sinulle? Varaa konsultaatio, mikä ei sido sinua mihinkään. Konsultaatiossa käymme läpi mitä hoidolta odotat, miten ratkaisumme soveltuvat sinulle sekä laadimme yksilöllisen hoitosuunnitelman. Konsultaatio voidaan hoitaa myös etänä!

Lisäampullit hoidoissa alk. 199,00€ / 1ml.

Kaikki hoidot sisältävät maksuttoman voidepuudutuksen. Hinnat sis. ALV 24%.

Viimeisimmät kirjoitukset

Sijainti & aukioloajat

Kaisaniemenkatu 3b 33, Helsinki

Avaa Google Mapsissa

Avoinna varausten mukaan

Siirry varaamaan

Henkilökunta

Simona Onkamo

Simona Onkamo
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 779 4023

Nora Selviranta

Nora Selviranta
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 416 2663

Laura Alén

Laura Alén
Sairaanhoitaja
[email protected]

Meiltä kysyttyä

Minkälaisia täyteainehoitoja teette?
Mitä täyteainehoidossa tapahtuu?
Mitä maksutapoja tarjoatte?
Minkälainen koulutus hoitajillanne on?
Mitä jos en pidä lopputuloksesta?
Missä sijaitsette ja kuinka olette auki?