✓ Maksuton konsultointi

✓ 5.0/5.0 Asiakaspalautteiden keskiarvo

✓ Sairaanhoitajien toteuttamat hoidot

Blogikirjoitus

Profhilo – Minkälainen hoito se on ja kenelle se sopii?

Mitä Profhilo todella on, ja mikä tekee siitä niin erikoisen verrattuna muihin saatavilla oleviin hoitoihin?

Esteettiset hoidot ovat ottaneet jättiharppauksia eteenpäin viime vuosina, ja yksi tämän hetken kuumimmista nimistä ihonhoidon saralla on Profhilo. Se on tuonut uudenlaista innovaatiota ja tehokkuutta ihon nuorekkuuden ylläpitämiseen ja palauttamiseen. Mutta mitä Profhilo todella on, ja mikä tekee siitä niin erikoisen verrattuna muihin saatavilla oleviin hoitoihin? Tässä artikkelissa pureudumme syvälle Profhilon saloihin, jotta ymmärrät tämän hoitomuodon ainutlaatuisuuden ja voit päättää, sopiiko se juuri sinun tarpeisiisi. Me Fyllillä olemme äärimmäisen tyytyväisiä tuloksista, joita asiakkaamme ovat saaneet hoidolta.

Mikä on Profhilo ja kuinka se eroaa muista ihonhoitotuotteista?

Profhilo ® on uusi kauneushoito, joka on suunniteltu auttamaan hidastamaan ihon vanhenemista. Se on kehitetty Italiassa ja se on saanut suosiota ympäri maailmaa sen tehokkuuden ja turvallisuuden vuoksi.

Toisin kuin täyteaineet, jotka keskittyvät tiettyihin kasvojen alueisiin, Profhilo toimii koko ihon alueella, edistäen kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jotka ovat välttämättömiä terveen ja kimmoisan ihon ylläpitämiseksi. Profhilon ainutlaatuinen formulaatio mahdollistaa sen, että se jakautuu tasaisesti ihon alle, tarjoten näin laajemman ja luonnollisemman ulkonäön parannuksen.

Profhilon ainutlaatuiset ominaisuudet ja sen vaikutustapa

Profhilon suurin ero muihin ihonhoitotuotteisiin on sen kyky parantaa ihon laatua sisältäpäin. Se ei vain täytä ryppyjä tai juonteita, vaan hyaluronihapon ainutlaatuinen valmistusprosessi stimuloi ihosoluja uudistamaan ja parantamaan ihon rakennetta kokonaisvaltaisesti. Tämä tarkoittaa kosteutetumpaa ihoa, lisääntynyttä kudosten kimmoisuutta ja kokonaisvaltaista nuorekkuutta.

Kenelle Profhilo-hoito sopii?

Profhilo on suunnattu laajalle käyttäjäkunnalle, mutta se on erityisen tehokas yli 30-vuotiaille ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä ja hoitaa ikääntymisen merkkejä ja parantaa ihon laatua ilman radikaaleja muutoksia ulkonäössä. Ihanteelliset ehdokkaat ovat henkilöitä, jotka havaitsevat ihonsa menettäneen kimmoisuuttaan ja kosteuspitoisuuttaan, mutta eivät vielä kaipaa tai halua kirurgisia toimenpiteitä.

Terveys ja elämäntavat vaikuttavat myös hoidon sopivuuteen ja tuloksiin. Tupakointi, liiallinen aurinkoaltistus ja yleinen huono ihonhoitorutiini voivat heikentää tuloksia, joten Profhilo-hoidon harkitseminen kannattaa, jos olet valmis sitoutumaan myös näiden tekijöiden hallintaan.

Huom: etenkin entiset tupakoitsijat – suosittelemme vahvasti kokeilemaan hoitoa.

Käytännön asioita: Profhilo-hoidon valmistelu ja prosessi

Kuten kaikki esteettiset toimenpiteet, myös Profhilo-hoito vaatii huolellista valmistautumista. Ennen hoitoa on tärkeää käydä konsultaatiossa, jossa käydään läpi terveyshistoria, odotukset ja mahdolliset huolenaiheet. Hoito itse suoritetaan yleensä kahdessa osassa, joissa Profhilo-injektiot annetaan kuukauden välein. Injektiot ovat nopeita ja suhteellisen kivuttomia, ja toipumisaika on hyvin lyhyt.

Mahdolliset sivuvaikutukset ja turvallisuuden varmistaminen Profhilo-hoidossa

Vaikka Profhilo on yleisesti turvallinen ja siedetty hoitomuoto, kaikkiin injektioihin liittyy aina mahdollisia sivuvaikutuksia. Tyypillisimpiä ovat lievä turvotus, punoitus ja mustelmat injektiokohdissa. Vakavammat reaktiot ovat harvinaisia, mutta on tärkeää valita hoitoa antava klinikka ja ammattilainen huolellisesti. Varmista, että hoitopaikka noudattaa kaikkia terveydenhuollon standardeja ja että he ovat käyneet valmistajan koulutuksen Profhilo-hoidon tekemiseen.

Profhilo-hoidon tulokset ja mitä odottaa toipumiselta

Hoidon jälkeiset tulokset voivat näkyä jo muutaman päivän kuluttua, mutta parhaat tulokset ilmenevät yleensä muutaman viikon jälkeen, kun ihon oma uudistumisprosessi on aktivoitunut. Tulokset ovat yksilöllisiä, mutta useimmat potilaat raportoivat ihonsa tuntuvan kosteutetummalta, sileämmältä ja kiinteämmältä.

Toipuminen Profhilo-hoidosta on yleensä nopeaa, ja normaaliin päivärytmiin voi palata pian toimenpiteen jälkeen. Mustelmat ja turvotus ovat yleensä lieviä ja häviävät muutamassa päivässä. Hoitoon ei yleensä liity pitkää toipumisaikaa, joten potilaat voivat jatkaa arkielämäänsä melkein heti.

Kehon luonnollinen kollageenin ja elastiinin tuotanto alkaa vähitellen lisääntyä, ja vaikutukset voivat kestää jopa kuusi kuukautta tai pidempäänkin. Potilaiden tulisi kuitenkin muistaa, että ihon ikääntymisprosessi jatkuu, ja toimenpiteet vaativat uusintaa tietyin väliajoin tulosten ylläpitämiseksi.

Jokainen ihminen on yksilöllinen, ja niin on myös heidän ihonsa. Siksi on tärkeää muistaa, että Profhilo-hoidon tulokset voivat vaihdella riippuen monista tekijöistä, kuten iästä, ihon tyypistä ja yksilön elämäntavoista. On suositeltavaa keskustella ihonhoitoasiantuntijan kanssa saadaksesi realistisen kuvan odotettavissa olevista tuloksista.


Kirjoittaja

Nora Selviranta,
esteettinen sh.

Tulossa Fyllille ensimmäistä kertaa? Kurkkaa alta alennuskoodi.

Alennuskoodi aktivoidaan maksun yhteydessä. Voit ilmoittaa sen joko lisätietoa-kentässä ajanvarauksen kanssa, tai mainita koodin kassalla maksun yhteydessä. Koodi on käytettävissä kaikkiin normihintaisiin hoitoihin.

EKA24 – 20€
Koodi on käytettävissä 30.06. mennessä tehtyihin varauksiin.

‍Siirry ajanvaraukseen >
NÄYTÄ KOODI

Sijainti & aukioloajat

Kaisaniemenkatu 3b 33, Helsinki

Avaa Google Mapsissa

Avoinna varausten mukaan

Siirry varaamaan

Henkilökunta

Simona Onkamo

Simona Onkamo
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 779 4023

Nora Selviranta

Nora Selviranta
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 416 2663

Laura Alén

Laura Alén
Sairaanhoitaja
[email protected]

Meiltä kysyttyä

Minkälaisia täyteainehoitoja teette?
Mitä täyteainehoidossa tapahtuu?
Mitä maksutapoja tarjoatte?
Minkälainen koulutus hoitajillanne on?
Mitä jos en pidä lopputuloksesta?
Missä sijaitsette ja kuinka olette auki?