✓ Maksuton konsultointi

✓ 5.0/5.0 Asiakaspalautteiden keskiarvo

✓ Sairaanhoitajien toteuttamat hoidot

Palvelut

Profhilo

Huippusuositut Profhilo ®-injektiohoidot nyt myös Fyllissä – Profhilo® -hoidoilla parannat ihon kimmoisuutta ja ennaltaehkäiset ikääntymismuutoksia. Varaa aika Profhilo®-hoitoon jo tänään! Voit myös valita maksuttoman ihonhoitokonsultaation, missä käymme läpi hoidon soveltuvuuden.

Varaa aika

Profhilo ®-injektiohoidot

Profhilo Helsinki, Kaisaniemi

Profhilo ® on uusi kauneushoito, joka on suunniteltu auttamaan hidastamaan ihon vanhenemista. Se on kehitetty Italiassa ja se on saanut suosiota ympäri maailmaa sen tehokkuuden ja turvallisuuden vuoksi.

Profhilo ® on täysin ainutlaatuinen kahta eri molekyylipainoista hyaluronihappoa sisältävä hybridikompleksi. Tuote on suunniteltu ihokudosten kiinteytykseen ja ihon kimmoisuuden parantamiseen. Se on erityisen suosittu kasvojen, kaulan, käsivarsien ja dekolteen hoidossa, mutta Profhiloa voidaan käyttää myös muilla alueilla, joilla ihon kimmoisuus on heikentynyt.

Profhilon ainutlaatuisuus on siinä, että se ei ole täyteaine, vaan pikemminkin biorevitalisoiva hoito. Se levitetään ihoon useista pistoskohdista, jotka auttavat stimuloimaan kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Toimenpide tehdään pistoshoitona BAP-tekniikkaa hyödyntäen, minkä avulla toimenpide on hyvin nopea suorittaa, se vähentää ruhjeiden ja turvotusten mahdollisuutta eikä vaadi sinulta valmistautumista etukäteen.

Profhilo on siis tehokas ja turvallinen hoito, joka auttaa hidastamaan ihon vanhenemista. Se on saanut suosiota kauneushoitoloiden ja asiakkaiden keskuudessa sen nopean toipumisajan ja pitkäkestoisten tulosten vuoksi.

Kuten muutkin Fyllin tarjoamat palvelut, suorittaa Profhilo® -hoidot ainoastaan palveluun virallisen IBSA:n koulutuksen saanut sairaanhoitaja tai lääkäri.

Löydät Fyllin helposti Helsingin ydinkeskustasta. Voit saapua meille helposti julkista liikennettä käyttäen. Rautatieasemaltakaan ei ole kuin lyhyt kävelymatka!

Varaa aikaProfhilo Helsinki
Toimenpide on hyvin helppo ja nopea (yht. ~30min) – kuvasta näet käytettävät pistoskohdat.

Miten se toimii?

Profhilo ® -hoidot suoritetaan vähintään kahtena eri hoitokertana. Ensimmäisellä kerralla pistosalueelle levitetty hyaluronihappo vapauttaa neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia ensimmäisen 28 päivän aikana.

Parhaan lopputuloksen saamiseksi varataan tyypillisesti toinen hoitokerta välittömästi noin 30 päivän päähän ensimmäisestä hoitokerrasta. Tämän jälkeen hoitoa voit ylläpitää noin 6-8kk välein ylläpitohoitona, sekä käyttää alueella Profhilo® Haenkenium -voidetta kotihoitona.

Minkälaisia tuloksia Profhilolla voi saada?

Profhilo-hoidolla voi saada monia erilaisia ​​tuloksia, jotka auttavat parantamaan ihon ulkonäköä ja hidastamaan ikääntymisen merkkejä.

Yksi tärkeimmistä tuloksista on ihon kiinteyden ja kimmoisuuden paraneminen. Profhilo auttaa stimuloimaan kollageenin ja elastiinin tuotantoa, joka auttaa parantamaan ihon elastisuutta ja joustavuutta. Tämä johtaa sileämpään ja nuorekkaampaan ihoon, joka näyttää terveemmältä ja heleämmältä.

Profhilo-hoito voi myös auttaa tasoittamaan ihon pintaa. Se auttaa vähentämään hienoja juonteita, ryppyjä ja muita ihon epätasaisuuksia, jotka voivat tehdä ihosta näyttää vanhalta tai väsyneeltä. Tämä antaa iholle tasaisemman ja nuorekkaamman ulkonäön.

Lisäksi Profhilo-hoito voi auttaa kosteuttamaan ihoa syvältä. Se sisältää hyaluronihappoa, joka on luonnollinen kosteusaine iholle. Tämä auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja auttaa vähentämään kuivuutta ja hilseilyä.

Kaiken kaikkiaan Profhilo-hoidon tulokset ovat nähtävissä useiden viikkojen ajan hoidon jälkeen ja voivat kestää jopa 6-12 kuukautta. Hoito auttaa parantamaan ihon ulkonäköä ja antamaan sileämmän, tasaisemman ja nuorekkaamman ilmeen.

Varaa aika
Nora Selviranta Profhilo-asiantuntija
"Huolehdin ennenkaikkea siitä, että asiakas saa kauniin ja kestävän lopputuloksen lisäksi turvallisen ja ihanan kokemuksen ❤️"
- Nora Selviranta, Sairaanhoitaja & Profhilo®-asiantuntija

Profhilo hinnat ja soveltuvuus

Profhilo Helsinki, hinnasto

Parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi, hoito suositellaan tehtävän kahtena hoitokertana.

Halutessasi voit kuitenkin ensin seurata hoidon vaikutusta ihoosi ennen seuraavan hoitokerran varausta, eikä ensimmäisen hoitokerran varaus sido sinua ostamaan jatkohoitokertoja.

Mahdolliset ylläpitohoidot, saat aina alennettulla 2. hoitokerran mukaisella hinnalla.

Voit lukea tarkat hintatiedot hinnasto-sivultamme.

Profhilo hinnasto, 2024
Palvelu Hinta
Profhilo® injektiohoidot, kasvot 379,00€
Profhilo® injektiohoidot, kasvot, (2. hoito tai ylläpitohoito) 349,00€
Profhilo® injektiohoidot, kaula 379,00€
Profhilo® injektiohoidot, kaula, (2. hoito tai ylläpitohoito) 349,00€
Profhilo® injektiohoidot, kaula ja kasvot 709,00€
Profhilo® injektiohoidot, kaula ja kasvot, (2. hoito tai ylläpitohoito) 649,00€
Profhilo® Haenkenium, 50ml voide kotihoitoon 64,95€

Kenelle hoito soveltuu?

Hoidot soveltuvat kaikille, joilla on merkkejä ihon vanhenemisesta, kuten ihon velttoutta tai kuivumista.

Hoitoa ei suositella jos:
- olet raskaana tai imetät
- sinulla on aktiivinen herpes tai ihotulehdus
- olet Roaccutan-kuurilla tai sen päättymisestä on alle 6kk.

Mikäli olet epävarma hoidon soveltuvuudesta, voit myös varata erillisen maksuttoman konsultaatioajan, missä hoitajamme läpikäyvät ensin hoidettavan alueen nykytilan, ja varmistamme tällä sinun saavan mahdollisimman hyvän lopputuloksen aikaan.

Sopiiko Profhilo minulle?

Jos haluat kiinteyttää ihoasi, kärsit ihon kuivuudesta, ihosi on veltostunut tai haluat saada pitkäkestoista hehkua kasvoillesi, on Profhilo® erinomainen ja hyvin suosittu hoitotoimenpide pitkäkestoiseen muutokseen.

Palvelun yhteydessä sairaanhoitaja käy kanssasi läpi hoidon soveltuvuuden, sillä haluamme hoidon olevan sinulle aidosti hyödyllinen. Varaa aikasi siis tänään Timmasta, tai laita viestiä saadaksesi lisätietoa 💕

Varaa aika

Tulossa Fyllille ensimmäistä kertaa? Kurkkaa alta alennuskoodi.

Alennuskoodi aktivoidaan maksun yhteydessä. Voit ilmoittaa sen joko lisätietoa-kentässä ajanvarauksen kanssa, tai mainita koodin kassalla maksun yhteydessä. Koodi on käytettävissä kaikkiin normihintaisiin hoitoihin.

EKA24 – 20€
Koodi on käytettävissä 30.06. mennessä tehtyihin varauksiin.

‍Siirry ajanvaraukseen >
NÄYTÄ KOODI

Hinnasto – Suosituimmat palvelut

Kurkkaa alta suosituimmat palvelumme.

Huulten muotoilu

alk. 329,00€

Suosituin!

Lisää muotoa ja täyteläisyyttä huuliisi. Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää joko 0.5ml tai 1ml ultrapuhdasta Aliaxin- tai Restylane-täyteainetta.

Huulten muotoilu kaverin kanssa

alk. 598,00€

Paras arvo!

Tee kokemuksesta entistä hauskempi (ja edullisempi) ja ota kaveri mukaan! Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, huulten muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää 1ml/per hlö suosittua Aliaxin -täyteainetta.

Leuan muotoilu

alk. 359,00€

Korosta kasvojesi piirteitä leukaa muotoilemalla. Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Leuan muotoiluun käytetään tilanteesta riippuen 1-5 ml suosittua Aliaxin -täyteainetta.

Sairaanhoitajan konsultointi

Maksuton

Pohditko vielä miten täyteainehoidot soveltuvat sinulle? Varaa konsultaatio, mikä ei sido sinua mihinkään. Konsultaatiossa käymme läpi mitä hoidolta odotat, miten ratkaisumme soveltuvat sinulle sekä laadimme yksilöllisen hoitosuunnitelman. Konsultaatio voidaan hoitaa myös etänä!

Lisäampullit hoidoissa alk. 199,00€ / 1ml.

Kaikki hoidot sisältävät maksuttoman voidepuudutuksen. Hinnat sis. ALV 24%.

Sijainti & aukioloajat

Kaisaniemenkatu 3b 33, Helsinki

Avaa Google Mapsissa

Avoinna varausten mukaan

Siirry varaamaan

Henkilökunta

Simona Onkamo

Simona Onkamo
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 779 4023

Nora Selviranta

Nora Selviranta
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 416 2663

Laura Alén

Laura Alén
Sairaanhoitaja
[email protected]

Meiltä kysyttyä

Minkälaisia täyteainehoitoja teette?
Mitä täyteainehoidossa tapahtuu?
Mitä maksutapoja tarjoatte?
Minkälainen koulutus hoitajillanne on?
Mitä jos en pidä lopputuloksesta?
Missä sijaitsette ja kuinka olette auki?