✓ Maksuton konsultointi

✓ 5.0/5.0 Asiakaspalautteiden keskiarvo

✓ Sairaanhoitajien toteuttamat hoidot

Blogikirjoitus

Huulten täyttö ennen ja jälkeen: Asiakkaidemme kokemuksia

Katso asiakkaidemme ennen ja jälkeen -kuvia, sekä asiakaskokemuksia huulten täytöstä.

Huulten täyttö on suosittu esteettinen toimenpide, joka voi tuoda lisää täyteläisyyttä ja määritelmää huulille, korostaa niiden muotoa ja vähentää ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja ryppyjä huulten ympärillä. Fyllillä teemme vuosittain yli tuhat huulten esteettistä muotoilua, niin pienmuotoiluna (0.5ml) kuin klassisena muotoiluna (1.0ml).

Mutta mitä voit todella odottaa huulten täyttötoimenpiteestä? Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä huulten täyttö pitää sisällään, asiakkaiden todelliset kokemukset ja tulokset sekä mitä välittömästi huulten täytön jälkeen tapahtuu, sekä miten hoitaa kaunista lopputulosta.

Huulten täytön perusteet: Mitä sinun tulee tietää

Huulten täyttö on invasiivinen toimenpide, joka suoritetaan injektoimalla hyaluronihappoa sisältävä täyteaine huuliin. Hyaluronihappo on luonnollisesti esiintyvä aine ihossa, joka pystyy sitomaan itseensä kosteutta. Huulissa tämä tuo kosteutusta sekä kimmoisuutta. Toimenpide on nopea, usein kestäen vain noin 30-60 minuuttia, ja se voidaan suorittaa joko paikallispuudutuksessa tai ilman. Kokemuksemme pohjalta, me Fyllillä suosimme erityisesti pintapuudutetta ja/tai puudutetta sisältävää täyteainetta.

Asiakkaiden huulet ennen ja jälkeen täytön

Löydät kattavan määrän ennen ja jälkeen kuvia Fyllin instagram-tililtä @fyllihoidot. Alla muutama nosto Instagram-tililtämme viime ajoilta:

Huulten täytön vaikutukset ja asiakaskokemukset

Asiakaskokemuksiamme pääset helposti selaamaan Fyllin Timma-tilin alta. Tässä muutama nosto asiakkailtamme:

"Kävin ensin konsultaatiossa, jossa sain paljon tietoa aineista, prosessista ja hinnoista. Erittäin ystävällinen ja asiallinen palvelu, tekijät sairaanhoitajia. Tilat uudet ja siistit, hyvä sijainti. Varsinaisessa pistoshoidossa tekijä kertoi koko ajan mitä tekee ja teki huolellisesti, sain välillä katsoa peilistä tulosta. Kilpailukykyiset hinnat. Suosittelen." ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Google-arvostelu
"Olin täyttämässä huulet ensimmäistä kertaa. Nora oli todella ihana ja selitti koko ajan huolellisesti, mitä teki. Lopputulos on heti täytön jälkeen kaunis ja luonnollinen. Todella hyvä fiilis jäi!" ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Timma-arvostelu
"Palvelu oli todella ystävällistä ja osaavaa, tekijä kertoi selkeästi tuotteesta ja ”toimenpiteestä”, lopputulos oli juuri mitä toivottiin! ♥️" ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Timma-arvostelu

Hoitojen välillä: Huulten täytön ylläpito ja jatkohoito

Huulten täyttö vaatii myös jatkohuoltoa toimenpiteen jälkeen. Hyaluronihappoa sisältävät täyteaineet hajoavat vähitellen kehossa, joten huulten täytön tulokset eivät ole pysyviä. Tulokset kestävät yleensä kuudesta kuukaudesta vuoteen, minkä jälkeen toimenpide voidaan tarvittaessa toistaa. On hyvä varautua siihen, että ensimmäisillä kerroilla täyteaine ei välttämättä pysy kauaa. Tämän vuoksi ensimmäisten täyttöjen välillä voi olla pienempi väli, n. 2-4kk. Kun haluttu koko on saavutettu ja aine on alkanut pysymään kudoksessa, riittää ylläpitohoito kerran vuodessa tai harvemmin.

On tärkeää myös huolehtia huulista ja ihosta yleensä toimenpiteen jälkeen. Käytä huulivoiteita pitämään huulet kosteutettuina ja suojattuina, ja vältä liiallista auringolle altistumista, joka voi nopeuttaa hyaluronihapon hajoamista ja ihon vanhenemista.

Mitä odottaa heti toimenpiteen jälkeen – voiko mennä töihin huomenna?

Useimmat ihmiset palaavat normaaliin päivärytmiinsä välittömästi huulten täyttötoimenpiteen jälkeen. Saatat kuitenkin kokea jonkin verran turvotusta, punoitusta tai mustelmia injektiokohtien ympärillä, jotka häviävät yleensä muutamassa päivässä. Joillakin henkilöillä voi olla myös lievää arkuutta tai kipua huulissa.

Voit tarvittaessa käyttää kylmäpakkausta vähentämään turvotusta ja kipulääkkeitä lievittämään epämukavuutta.

Pohditko sopiiko huulten muotoilu sinulle? Varaa maksuton konsultointi tai laita viestiä – autamme sinua mielellämme! 🫶

Kirjoittaja

Nora Selviranta
- esteettinen sh.

Tulossa Fyllille ensimmäistä kertaa? Kurkkaa alta alennuskoodi.

Alennuskoodi aktivoidaan maksun yhteydessä. Voit ilmoittaa sen joko lisätietoa-kentässä ajanvarauksen kanssa, tai mainita koodin kassalla maksun yhteydessä. Koodi on käytettävissä kaikkiin normihintaisiin hoitoihin.

EKA24 – 20€
Koodi on käytettävissä 30.06. mennessä tehtyihin varauksiin.

‍Siirry ajanvaraukseen >
NÄYTÄ KOODI

Sijainti & aukioloajat

Kaisaniemenkatu 3b 33, Helsinki

Avaa Google Mapsissa

Avoinna varausten mukaan

Siirry varaamaan

Henkilökunta

Simona Onkamo

Simona Onkamo
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 779 4023

Nora Selviranta

Nora Selviranta
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 416 2663

Laura Alén

Laura Alén
Sairaanhoitaja
[email protected]

Meiltä kysyttyä

Minkälaisia täyteainehoitoja teette?
Mitä täyteainehoidossa tapahtuu?
Mitä maksutapoja tarjoatte?
Minkälainen koulutus hoitajillanne on?
Mitä jos en pidä lopputuloksesta?
Missä sijaitsette ja kuinka olette auki?