✓ Maksuton konsultointi

✓ 5.0/5.0 Asiakaspalautteiden keskiarvo

✓ Sairaanhoitajien toteuttamat hoidot

Blogikirjoitus

Huulitäyte - Vertailimme eri täyteaineita: Mikä sopii sinulle?

Vertailussa muutama suosituin täyteaine Suomessa: Aliaxin, Restylane, Revolax sekä Juvederm.

Huulitäytteet ovat nousseet merkittäväksi osaksi nykypäivän kauneuskäsityksiä, tarjoten mahdollisuuden korostaa ja muokata ulkonäköään toivomallaan tavalla. Tämä kirjoitus on syntynyt halusta jakaa omia kokemuksiamme ja näkemyksiämme eri täyteainemerkkien parissa.

Huulitäytteiden maailma on laaja ja monipuolinen, sisältäen lukuisia vaihtoehtoja eri tarpeisiin ja toiveisiin. Tässä kirjoituksessa käymme läpi muutamia suosituimpia täyteaineita – Aliaxin, Restylane, Revolax ja Juvederm – vertaillen niiden ominaisuuksia, etuja, mahdollisia haittoja sekä kustannuksia.

On tärkeää korostaa, että kaikki tässä esitetyt mielipiteet ovat kirjoittajien henkilökohtaisia kokemuksia ja näkemyksiä. Haluamme vain jakaa kokemuksemme niille, jotka harkitsevat huulitäytteitä ja etsivät tietoa eri vaihtoehdoista. Tavoitteenamme on tarjota kattava ja rehellinen katsaus kunkin tuotemerkin tarjoamiin mahdollisuuksiin, auttaen tekemään tietoon perustuvia päätöksiä. On myös hyvä huomata, että tarjoamme joitain täyteainemerkkejä myös itse, joten pieni oma lehmä ojassa 🐮

Aliaxin: Huippupuhdas valinta luonnolliselle lopputuloksille (suositus! ✨)

Aliaxin erottuu markkinoilla sen huippupuhtauden ja kyvyn tuottaa erittäin luonnollisia lopputuloksia ansiosta. Valmistettu korkealaatuisista ainesosista, Aliaxin tarjoaa pehmeän ja joustavan koostumuksen, joka mukautuu ihanteellisesti huulten luonnolliseen muotoon. Sen ainutlaatuinen formulaatio mahdollistaa täyteläisyyden ja muodon korostamisen ilman liioittelua, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät luonnollista kohennusta huultensa ulkonäköön.

Aliaxinin käyttökokemukset osoittavat, että sen vaikutukset kestävät pitkään, mutta samalla säilyttävät huulten luonnollisen liikkuvuuden ja tunteen. Tämän ansiosta Aliaxin on suosittu valinta niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin käyttäjille, jotka arvostavat laatua ja luonnollisuutta. Aliaxin hintapiste on myös näkemyksemme mukaan selvästi paras hinta-laatu-suhteeltaan, minkä takia Aliaxin on ylivoimaisesti suosituin täyteainemerkkimme.

Restylane: Laadukkaasti ja FDA-sertifioidusti sharpimpi lopputulos (suositus! ✨)

Restylane on toinen markkinoiden johtavia täyteaineita, joka tunnetaan sen kyvystä tuottaa teräviä ja selkeitä lopputuloksia. Se on FDA:n hyväksymä ja laajasti sertifioitu, mikä takaa sen turvallisuuden ja luotettavuuden käyttäjilleen. Restylane erottuu erityisesti kyvyllään parantaa huulten määritelmiä ja ääriviivoja, tarjoten samalla luonnollisen tuntuisen tuloksen.

Restylanen koostumus on suunniteltu jäljittelemään kehon omaa hyaluronihappoa, mikä mahdollistaa sujuvan integraation ja vähentää hyljintäreaktioiden riskiä. Tämän ansiosta Restylane tarjoaa paitsi välittömiä, myös pitkäkestoisia tuloksia, säilyttäen huulten pehmeyden ja luonnollisen ulkonäön.

Käyttäjäkokemukset ovat yhtä mieltä Restylanen korkeasta laadusta. Monet arvostavat sen kykyä luoda selkeämpi huulten raja ja lisätä täyteläisyyttä ilman, että lopputulos näyttää yliampuvalta. Lisäksi, Restylanen sertifioitu laatu ja turvallisuusprofiili tekevät siitä luotettavan valinnan niille, jotka arvostavat terveyttään ja hyvinvointiaan kauneushoitojen yhteydessä.

Vaikka Restylane saattaa olla hinnoittelultaan korkeammassa päässä verrattuna jotkut muut markkinoilla olevat täyteaineet, sen tarjoama laatu ja kesto tekevät siitä sijoituksen arvoisen. Restylane on erinomainen valinta niille, jotka etsivät tarkkaa, määriteltyä ja luonnollista lopputulosta, joka kestää aikaa.

Revolax: Edullinen, suosittu ja tehokas ratkaisu – mutta epämääräisiä tekijöitä ja huono kokonaisnäkyvyys

Revolax on noussut suureen suosioon sen edullisen hinnan ja tehokkuuden ansiosta. Monet käyttäjät ovat kokeneet merkittäviä parannuksia huulten täyteläisyydessä ja ulkonäössä käytettyään Revolaxia. Tämä täyteaine on erityisesti suosittu niiden keskuudessa, jotka etsivät kustannustehokasta vaihtoehtoa.

Revolaxin suosion takana on sen kyky tuottaa välittömiä ja näkyviä tuloksia. Käyttäjät raportoivat huulten olevan täyteläisemmät ja pehmeämmät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Lisäksi Revolaxin vaikutukset kestävät verrattain pitkään, mikä vähentää tarvetta toistuville hoitokäynneille.

Revolaxin haasteena on kuitenkin kokonaisuudessaan sen villi kasvu: täyteaineita on myynnissä ties missä, ja hoitoja tarjoavat ties ketkä. Kokonaisnäkyvyys täyteaineen toimitusketjussa on erittäin huono. Lisäksi olemme nähneet ja kuulleet useita haasteita aineen poistamisessa. Valitse siis tarkasti kenelle menet Revolax-täyteainetta ottamaan, mikäli tätä erityisesti haluat ottaa.

Juvederm: Pitkäkestoinen vaikutus ja luonnollisuus – mutta korkeat kustannukset

Juvederm on tunnettu sen kyvystä tarjota pitkäkestoisia ja erittäin luonnollisia tuloksia huulitäytteissä. Se käyttää erikoistunutta hyaluronihappoformulaatiota, joka on suunniteltu jäljittelemään kehon omaa hyaluronihappoa, mikä mahdollistaa pehmeät ja luonnolliset lopputulokset. Juvedermin suosio perustuu sen tehokkuuteen lisätä huulten volyymia ja määritelmää, samalla kun se pitää yllä huulten luonnollista liikkuvuutta ja ulkonäköä.

Eräs Juvedermin merkittävimmistä eduista on sen pitkäkestoisuus. Monet käyttäjät raportoivat tulosten säilyvän jopa 12 kuukauteen asti, mikä on huomattavasti pidempään kuin monilla muilla markkinoilla olevilla tuotteilla. Tämä tekee Juvedermistä ihanteellisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät pitkäaikaisia ratkaisuja huultensa muotoiluun ilman säännöllisiä huoltokäyntejä.

Kuitenkin, Juvedermin korkeampi hinta verrattuna muihin täyteaineisiin voi olla este joillekin käyttäjille. Korkeat kustannukset heijastavat tuotteen laadukkaita ainesosia, pitkäkestoista vaikutusta ja brändin mainetta, mutta ne voivat tehdä Juvedermistä vähemmän houkuttelevan vaihtoehdon budjettitietoisille kuluttajille. Korkean hintapisteen myötä, emme ole nähneet Juverdermiä parhaaksi mahdolliseksi täyteaineeksi meidän asiakkaillemme.

Vertailuyhteenveto muutamista eri täyteaineista

Täyteaine Kesto Kustannukset Laatu Käyttäjäkokemukset
Aliaxin 6-12 kk Keskihintainen Erittäin korkea Luonnolliset tulokset, pitkäkestoinen
Restylane 6-12 kk Korkea Erittäin korkea Sharpit ääriviivat, luotettava
Revolax 6-12 kk Edullinen Vaihteleva (hyvin tekijäkohtainen) Tehokas, mutta lopputulokset vaihtelee
Juvederm 6-12 kk Erittäin korkea Erittäin korkea Pitkäkestoinen, luonnollinen

Lopullisessa valinnassa on tärkeää ottaa huomioon henkilökohtaiset tarpeet, toiveet sekä taloudellinen tilanne. Suosittelemme konsultoimaan kokenutta ammattilaista, joka voi tarjota yksilöllistä neuvontaa ja ohjausta parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Huulitäytteiden maailma tarjoaa monia mahdollisuuksia kaunistaa ja parantaa huulten ulkonäköä, mutta avain on löytää juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Kirjoittajat ovat Fyllin perustaneita sairaanhoitajia, joilla on kummallakin yli tuhannen tyytyväisen asiakkaan kokemus. Me autamme sinua mielellään matkalla kohti sinun näköistä lopputulosta – eli täydellistä 🫶

Kirjoittaja

Nora Selviranta,
Sairaanhoitaja

Tulossa Fyllille ensimmäistä kertaa? Kurkkaa alta alennuskoodi.

Alennuskoodi aktivoidaan maksun yhteydessä. Voit ilmoittaa sen joko lisätietoa-kentässä ajanvarauksen kanssa, tai mainita koodin kassalla maksun yhteydessä. Koodi on käytettävissä kaikkiin normihintaisiin hoitoihin.

EKA24 – 20€
Koodi on käytettävissä 30.06. mennessä tehtyihin varauksiin.

‍Siirry ajanvaraukseen >
NÄYTÄ KOODI

Sijainti & aukioloajat

Kaisaniemenkatu 3b 33, Helsinki

Avaa Google Mapsissa

Avoinna varausten mukaan

Siirry varaamaan

Henkilökunta

Simona Onkamo

Simona Onkamo
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 779 4023

Nora Selviranta

Nora Selviranta
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 416 2663

Laura Alén

Laura Alén
Sairaanhoitaja
[email protected]

Meiltä kysyttyä

Minkälaisia täyteainehoitoja teette?
Mitä täyteainehoidossa tapahtuu?
Mitä maksutapoja tarjoatte?
Minkälainen koulutus hoitajillanne on?
Mitä jos en pidä lopputuloksesta?
Missä sijaitsette ja kuinka olette auki?