AVoin työpaikka

Esteettisiin hoitoihin erikoistunut lääkäri

Mukaan Suomen nopeimmin kasvavaan esteettisen alan hoitoyritykseen?

Tuutko mukaan Suomen nopeimmin kasvavaan esteettisen alan hoitoyritykseen? Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle lisää hoitoalan henkilöstöä tarjoamaan esteettisiä hoitoja. Olemme luomassa jotain täysin alalta poikkeavaa tarinaa, ja halutaan sut mukaan.

Fylli on työpaikkana vähän toisenlainen kauneusklinikka. Meillä ihmiset on juuri sellaisia kuin ovat, emme pakkomyy asiakkaille, emme valehtele emmekä investoi marmorilattioihin. Samaan aikaan rakastamme esteettisiä hoitoja, autamme asiakkaitamme kohti itsevarmempaa elämää ja pidämme huolen kaikista Fylliläisistä. Meidän kanssa työskentely on varmasti hauskaa, aitoa, välittävää ja jatkuvasti kehittyvää. Samaan aikaan tiedostetaan kuitenkin, että elämään mahtuu yhtä sun toista vuoristorataa, ja meidän tehtävä on tukea näissä eri elämänvaiheissa.

Sinä saat

Me odotamme

Voit toimia niin osa-aikaisesti, kiinteän työsopimuksen puitteissa tai laskuttavana yrittäjänä. Hyvien ihmisten kanssa löydetään varmasti sopivat yhteistyötavat.

Kuulostaako sinulle sopivalta?

Laita vapaamuotoinen viesti osoitteeseen [email protected] – ilmoitathan tiedoissasi vähintään kokemuksesi ja kiinnostuksesi palveluita kohtaan, sekä toivomasi korvaus.