✓ Maksuton konsultointi

✓ 5.0/5.0 Asiakaspalautteiden keskiarvo

✓ Sairaanhoitajien toteuttamat hoidot

Palvelut

Medik8-happokuorinnat Helsinki

Varaa aikasi Medik8-hoidon suunnitteluun, missä yhdessä käymme läpi mitkä tuotteet ja hoidot soveltuvat sinulle – tervetuloa!

Varaa aika

Hehkua kasvoille!

Medik8-happokuorinta kasvoille Helsinki– Lyhyesti palvelusta

Medik8:n kemiallisessa kuorinnassa hyödynnetään korkeapitoisten happojen yhdistelmiä, antioksidantteja ja iholle tärkeitä vitamiineja. Kun ihon soluja aktivoidaan kemiallisilla hapoilla, alkaa se tuottamaan enemmän kollageenia ja elastiinia. Iho tasoittuu ja tulee sileämmäksi. Pintajuonteet voivat tasoittua. Happokuorinta auttaa epäpuhtauksien hoidossa, koska se uudistaa ihoa tehokkaasti.

Happoja on valikoimassa useita erilaisia, näillä taataan juuri sinun iholle sopiva hoito. Sopivia iho-ongelmia ovat mm. samea, väsynyt, epäpuhdas tai pintakuiva tai juonteikas iho.

Hoitoon sisältyy konsultaatio, alkupuhdistus, ihoanalyysi, kemiallinen kuorinta, ihoa kosteuttava tehonaamio, kotihoito-ohjeet sekä tuotepakkaus jälkihoitoon (arvo 40€). Hoito ei sisällä mekaanista ihonpuhdistusta.

12 Weeks to Wow

12 weeks to wow on Medik8:n 12 viikon henkilökohtainen ihonhoidon personal training-ohjelma. Kemiallisen kuorintojen, sekä sinulle räätälöidyin ihonhoitotuotteiden hoito kokonaisuus takaa upeat ja näkyvät tulokset. Kokonaisuus sisältää 8 käyntiä, joista 6 on sinulle räätälöityjä kasvohoitoja. Lisäksi palveluun kuuluu konsultaatio, jälkitarkastus, sekä juuri sinun iholle valittuja kotihoitotuotteita.

Pitääkö happokuorintaan valmistautua jollain tavalla?

Ennen happokuorintaa täytyy tehdä herkkyystesti. Testi tulee tehdä 48h ennen hoitoa. Tällä katsotaan, ettet ole allerginen hapolle ja hoito on turvallista tehdä Sinulle.

On myös tärkeää käyttää CSA-filosofian mukaisia tuotteita vähintään kahden viikon ajan ennen happokuorintaa. CSA-filosofia tarkoittaa C-vitamiinin, aurinkosuojan sekä A-vitamiinin käyttöä ihonhoidossa. C-vitamiini ja aurinkosuoja aamulla, A-vitamiini illalla.
Saat meiltä juuri oikeat ihonhoitotuotteet Sinun ihotyypillesi valittuna.

Varaa aika

Mitä toimenpiteessä tapahtuu?

Täyteainekonsultointi ja hoitosuunnitelma

1. Konsultointi & suunnitelma

Läpikäymme kanssasi toiveesi, toimenpiteen sisällön, toimenpiteeseen liittyvät riskit sekä tarkat kustannukset. Mikäli konsultaatiossa tai sen jälkeen huomaat olevasi epävarma toimenpiteestä, voit perua tai siirtää aikaasi – meille tärkeintä on sinun tyytyväisyytesi ja mukavuutesi toimenpiteen aikana.

Huulten täyttö toimenpiteenä

2. Puudute ja toimenpide

Kun olemme läpikäyneet hoitosuunnitelman ja sopineet yhdessä tavoitellun lopputuloksen, laitamme haluamasi puudutteet. Käyttämämme täyteaineet voivat sisältää itsessäänkin puudutetta, mutta voit halutessasi saada vielä erillisen voidepuudutuksen.

Toimenpiteen aikana läpikäymme kanssasi hoidon etenemistä, ja sinulla on aina mahdollisuus vaikuttaa sekä lopputulokseen, että toimenpiteen rytmiin pitämällä sinulle sopivasti taukoja.

Täyteainehoidon jälkiohjeistus

3. Jälkiohjeistus ja yhteystietomme

Toimenpiteen jälkeen läpikäymme vielä kanssasi jälkiohjeistuksen, mikä sisältää ohjeistuksen toimenpiteen jälkeisille päiville, käytetyn täyteaineen tiedot ja tiedon paljonko täyteainetta käytettiin.

Jälkiohjeistuksen lisäksi annamme sinulle myös hoidon tehneen yhteyshenkilön yhteystiedot, jotta voit ottaa yhteyttä meihin helposti vielä toimenpiteen jälkeen.

Tulossa Fyllille ensimmäistä kertaa? Kurkkaa alta alennuskoodi.

Alennuskoodi aktivoidaan maksun yhteydessä. Voit ilmoittaa sen joko lisätietoa-kentässä ajanvarauksen kanssa, tai mainita koodin kassalla maksun yhteydessä. Koodi on käytettävissä kaikkiin normihintaisiin hoitoihin.

EKA24 – 20€
Koodi on käytettävissä 30.06. mennessä tehtyihin varauksiin.

‍Siirry ajanvaraukseen >
NÄYTÄ KOODI

Hinnasto – Suosituimmat palvelut

Kurkkaa alta suosituimmat palvelumme.

Huulten muotoilu

alk. 329,00€

Suosituin!

Lisää muotoa ja täyteläisyyttä huuliisi. Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää joko 0.5ml tai 1ml ultrapuhdasta Aliaxin- tai Restylane-täyteainetta.

Huulten muotoilu kaverin kanssa

alk. 598,00€

Paras arvo!

Tee kokemuksesta entistä hauskempi (ja edullisempi) ja ota kaveri mukaan! Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, huulten muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää 1ml/per hlö suosittua Aliaxin -täyteainetta.

Leuan muotoilu

alk. 359,00€

Korosta kasvojesi piirteitä leukaa muotoilemalla. Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Leuan muotoiluun käytetään tilanteesta riippuen 1-5 ml suosittua Aliaxin -täyteainetta.

Sairaanhoitajan konsultointi

Maksuton

Pohditko vielä miten täyteainehoidot soveltuvat sinulle? Varaa konsultaatio, mikä ei sido sinua mihinkään. Konsultaatiossa käymme läpi mitä hoidolta odotat, miten ratkaisumme soveltuvat sinulle sekä laadimme yksilöllisen hoitosuunnitelman. Konsultaatio voidaan hoitaa myös etänä!

Lisäampullit hoidoissa alk. 199,00€ / 1ml.

Kaikki hoidot sisältävät maksuttoman voidepuudutuksen. Hinnat sis. ALV 24%.

Sijainti & aukioloajat

Kaisaniemenkatu 3b 33, Helsinki

Avaa Google Mapsissa

Avoinna varausten mukaan

Siirry varaamaan

Henkilökunta

Simona Onkamo

Simona Onkamo
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 779 4023

Nora Selviranta

Nora Selviranta
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 416 2663

Laura Alén

Laura Alén
Sairaanhoitaja
[email protected]

Meiltä kysyttyä

Minkälaisia täyteainehoitoja teette?
Mitä täyteainehoidossa tapahtuu?
Mitä maksutapoja tarjoatte?
Minkälainen koulutus hoitajillanne on?
Mitä jos en pidä lopputuloksesta?
Missä sijaitsette ja kuinka olette auki?