✓ Maksuton konsultointi

✓ 5.0/5.0 Asiakaspalautteiden keskiarvo

✓ Sairaanhoitajien toteuttamat hoidot

Palvelut

Mikroneulaus Helsinki

Sairaanhoitajien toteuttamalla medikaalisella mikroneulauksella hehkua ja tasapainoa ihollesi. SkinPen-mikroneulaus aknearpien, pigmenttimuutosten, ihon ja maksaläiskien hoitoon – varaa maksuton konsultointi!

Varaa aika

Mikroneulaus arpien, ihon ja maksaläiskien hoitoon

Mikroneulaus Helsinki – Lyhyesti palvelusta

Mikroneulaus on tehokas ja turvallinen hoitomenetelmä, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Poikkeuksina ovat henkilöt, jotka kärsivät tulehtuneesta aknesta tai ovat raskaana.

Tämä innovatiivinen hoito käyttää hallittua mekanismia vaurioittamaan ihoa kevyesti, mikä käynnistää ihon omat parannus- ja uudistumisprosessit.

Mikroneulauksen seurauksena iho alkaa tuottaa kollageenia, joka on ihon tärkein rakennuselementti ja jonka tuotanto alkaa vähentyä merkittävästi jo 30 vuoden iässä. Lisäksi mikroneulaus rikkoo arpikudosta, mikä edistää tasaisemman ja terveemmän ihon muodostumista.

SkinPen® Precision on ainoa medikaalinen mikroneulauslaite, joka on saanut FDA:n hyväksynnän ja medikaalisen CE-merkinnän. Sitä voidaan käyttää kasvojen, kaulan, dekolteen, kämmenselkien sekä vartalon, esimerkiksi raskausarpien, hoitoon.

Hoito aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, parantaa huomattavasti ihonlaatua, lisää iholle kirkkautta ja tasapainottaa ihon kosteutta.

Mikroneulaus SkinPen® Precision -laitteella tarjoaa ratkaisun monenlaisiin iho-ongelmiin, mikä tekee siitä erittäin houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat parantaa ihonsa laatua ja ulkonäköä. Tämä menetelmä on erityisen tehokas aknearpien, juonteiden ja ryppyjen, leikkausarpien sekä erilaisten pigmenttimuutosten, kuten melasman ja vitiligon, hoidossa.

Varaa aika

Tulossa Fyllille ensimmäistä kertaa? Kurkkaa alta alennuskoodi.

Alennuskoodi aktivoidaan maksun yhteydessä. Voit ilmoittaa sen joko lisätietoa-kentässä ajanvarauksen kanssa, tai mainita koodin kassalla maksun yhteydessä. Koodi on käytettävissä kaikkiin normihintaisiin hoitoihin.

EKA24 – 20€
Koodi on käytettävissä 30.06. mennessä tehtyihin varauksiin.

‍Siirry ajanvaraukseen >
NÄYTÄ KOODI

Hinnasto – Suosituimmat palvelut

Kurkkaa alta suosituimmat palvelumme.

Huulten muotoilu

alk. 329,00€

Suosituin!

Lisää muotoa ja täyteläisyyttä huuliisi. Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää joko 0.5ml tai 1ml ultrapuhdasta Aliaxin- tai Restylane-täyteainetta.

Huulten muotoilu kaverin kanssa

alk. 598,00€

Paras arvo!

Tee kokemuksesta entistä hauskempi (ja edullisempi) ja ota kaveri mukaan! Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, huulten muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää 1ml/per hlö suosittua Aliaxin -täyteainetta.

Leuan muotoilu

alk. 359,00€

Korosta kasvojesi piirteitä leukaa muotoilemalla. Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Leuan muotoiluun käytetään tilanteesta riippuen 1-5 ml suosittua Aliaxin -täyteainetta.

Sairaanhoitajan konsultointi

Maksuton

Pohditko vielä miten täyteainehoidot soveltuvat sinulle? Varaa konsultaatio, mikä ei sido sinua mihinkään. Konsultaatiossa käymme läpi mitä hoidolta odotat, miten ratkaisumme soveltuvat sinulle sekä laadimme yksilöllisen hoitosuunnitelman. Konsultaatio voidaan hoitaa myös etänä!

Lisäampullit hoidoissa alk. 199,00€ / 1ml.

Kaikki hoidot sisältävät maksuttoman voidepuudutuksen. Hinnat sis. ALV 24%.

Sijainti & aukioloajat

Kaisaniemenkatu 3b 33, Helsinki

Avaa Google Mapsissa

Avoinna varausten mukaan

Siirry varaamaan

Henkilökunta

Simona Onkamo

Simona Onkamo
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 779 4023

Nora Selviranta

Nora Selviranta
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 416 2663

Laura Alén

Laura Alén
Sairaanhoitaja
[email protected]

Meiltä kysyttyä

Minkälaisia täyteainehoitoja teette?
Mitä täyteainehoidossa tapahtuu?
Mitä maksutapoja tarjoatte?
Minkälainen koulutus hoitajillanne on?
Mitä jos en pidä lopputuloksesta?
Missä sijaitsette ja kuinka olette auki?