✓ Maksuton konsultointi

✓ 5.0/5.0 Asiakaspalautteiden keskiarvo

✓ Sairaanhoitajien toteuttamat hoidot

Näin tää homma hoituu.

Uusi asiakas? Tervetuloa Fylliin!

Alta löydät tiivistetysti tietoa siitä, miten varmistamme sinulle miellyttävän kokemuksen ja hyvän lopputuloksen.

Varaa aika

Tulossa Fyllille ensimmäistä kertaa? Kurkkaa alta alennuskoodi.

Alennuskoodi aktivoidaan maksun yhteydessä. Voit ilmoittaa sen joko lisätietoa-kentässä ajanvarauksen kanssa, tai mainita koodin kassalla maksun yhteydessä. Koodi on käytettävissä kaikkiin normihintaisiin hoitoihin.

EKA24 – 20€
Koodi on käytettävissä 30.06. mennessä tehtyihin varauksiin.

‍Siirry ajanvaraukseen >
NÄYTÄ KOODI
huulten täyttö helsinki – Jälkeenhuulten täyttö helsinki – Jälkeenhuulten täyttö helsinki – JälkeenKatso kokemuksia Fylliltä

1. Oikean palvelun valinta

Minkälaisesta lopputuloksesta haaveilet?

Ennen Fylliin saapumista, suosittelemme vahvasti että olet itse saanut käsityksen siitä, mitä lopputulokselta haluat. Fyllin hoitajat ovat aina valmiita tukemaan ja auttamaan sinua suunnittelemaan minkälaista jälkeä täyteainehoidolta haluat, mutta on erittäin tärkeää, että lopputulos on sitä mitä sinä haluat.

Lopputulokseen suurin yksittäinen tekijä on myös lähtötilanne. Jos sinulla on esimerkiksi hyvin pienet huulet, mutta haluat lisätä volyymia merkittävästi, on tärkeää että etenemme maltillisesti, eikä käytetä useita millilitroja kerralla. Voit ottaa yhteyttä sairaanhoitajiimme (Whatsapp, Instagram tai [email protected]) saadaksesi tukea lopputuloksen suunnitteluun.

Pienmuotoilu vai klassinen muotoilu?

Huulten muotoilussa tarjoamme kahta palvelua: pienmuotoilua, sekä klassista muotoilua.

Huulten pienmuotoilu
sisältää lähtökohtaisesti 0.5ml käytettävää täyteainetta. Tällä määrällä täyteainetta, saadaan esimerkiksi korjattua huulten symmetriaa, tai lisättyä volyymia hyvin maltillisesti. Jos esimerkiksi haaveilet hieman täyteläisemmästä ylähuulesta, tai haluat korjata ylähuulen muotoa symmetrisemmaksi, pienmuotoilu on loistava palvelu.

Huulten muotoilu klassisesti tarkoittaa 1.0ml sisältävän kokonaisvaltaista huulten muotoilua. Koko ruiskua ei missään nimessä ole pakko käyttää, mutta pienmuotoiluun verrattuna tämä tarjoaa mahdollisuuden lisätä volyymia sekä ala-, että ylähuuleen, samalla esimerkiksi painottaen amorinkaarta muodokkaammaksi.

Kaikki huulten muotoilut ovat saatavana myös pariaikana, jos haluat hieman säästää kustannuksissa (noin -15% alennus kummankin hoidosta), ja saada vielä kaverin mukaan tueksi.

Varaa aika

2. Toimenpide

Maksuton konsultointi

Kaikki palvelumme sisältävät aina konsultoinnin ennen toimenpiteeseen ryhtymistä. Sairaanhoitajamme käyvät läpi toiveesi sekä toimenpiteen sisällön. Käymme yhdessä läpi myös meidän ehdotuksen siitä, minkälaista lopputulosta lähdemme yhdessä tekemään.

Puudutus & toimenpide

Ennen toimenpidettä puudutamme toimenpidealueen pintapuudutteella. Tämä on täysin maksuton, ja keventää pistoksista aiheutuvaa pientä nipistystä.

Toimenpide suoritetaan täysin sinun ehdoilla, ja pidämme toimenpiteen aikana taukoja, missä saat seurata käsipeilistä etenemistä, kerromme mitä teemme, ja varmistamme että sinulla on varmasti hyvä olla. Meillä ei ole mihinkään kiire, vaan sinä ja laadukas lopputulos on se mikä merkkaa.

Toimenpiteessä käytämme Aliaxin-täyteainesarjan täyteainetta, minkä on valmistanut lääkeyhtiö IBSA. Aliaxin on yksi laadukkaimmista ja kasvavimmista täyteaineista Suomessa, ja sitä on ainoastaan käytettävissä kouluttautuneiden sairaanhoitajien toimesta.

Lopputulos, mihin sinä olet tyytyväinen

Kun toimenpide on suoritettu, voit vielä tarkastaa käsipeilin avulla ja kommentoida, että vastaahan lopputulos varmasti sitä mitä tulit hakemaan. Toimenpiteen jälkeen ja sen yhteydessä toimenpidealue on usein turvonnut, mikä voi hieman vaikeuttaa lopputuloksen arviointia. Harjaantuneet sairaanhoitajamme ovat kuitenkin tottuneet tähän.

Mikäli täyteainetta on vielä jäänyt, on mahdollista käyttää jäljelle jäänyt täyteaine esimerkiksi leuankärkeen näin halutessasi. Jos et halua käyttää koko ainetta, hävitämme täyteaineen ja ruiskun. Ruiskua ei ole näin ollen mahdollista säilyttää, sillä käytettyjen ruiskujen avaaminen on merkittävä hygieniariski.

Varaa aika

3. Jälkihoito

Täyteainehoidon jälki-ohjeistus

Toimenpiteen jälkeen sairaanhoitaja käy vielä läpi kanssasi tehdyn toimenpiteen, hän antaa sinulle myös sekä suulliset, että kirjalliset jälkihoito-ohjeet.

Huomaathan, että turvotus ja mustelmat hoidon jälkeisinä päivinä on täysin luonnollista, eikä nämä ole vältettävissä.

Auta meitä kehittymään ❤️

Toivomme, että kerrot meille palautetta toimenpiteestä. Jos sinulle jäi hyvä kokemus, niin kerrothan siitä hoitajallesi! Missionamme on auttaa ihmisiä tuntemaan lisää itsevarmuutta, ja saamme mielettömästi lisää virtaa kun tiedämme pääsevämme tavoitteeseen.

Olemme myös asettaneet tavoitteeksi olla Suomen ja Pohjoismaiden johtava täyteainehoitoihin erikoistunut kauneusklinikka, ja tämän takia haluamme myös erityisesti kuulla mikäli sinulla rakentavaa ja kehittävää palautetta.

Tervetuloa Fylliin! Emme malta odottaa tapaamistamme.

Varaa aika

Mitä toimenpiteessä tapahtuu?

Täyteainekonsultointi ja hoitosuunnitelma

1. Konsultointi & suunnitelma

Läpikäymme kanssasi toiveesi, toimenpiteen sisällön, toimenpiteeseen liittyvät riskit sekä tarkat kustannukset. Mikäli konsultaatiossa tai sen jälkeen huomaat olevasi epävarma toimenpiteestä, voit perua tai siirtää aikaasi – meille tärkeintä on sinun tyytyväisyytesi ja mukavuutesi toimenpiteen aikana.

Huulten täyttö toimenpiteenä

2. Puudute ja toimenpide

Kun olemme läpikäyneet hoitosuunnitelman ja sopineet yhdessä tavoitellun lopputuloksen, laitamme haluamasi puudutteet. Käyttämämme täyteaineet voivat sisältää itsessäänkin puudutetta, mutta voit halutessasi saada vielä erillisen voidepuudutuksen.

Toimenpiteen aikana läpikäymme kanssasi hoidon etenemistä, ja sinulla on aina mahdollisuus vaikuttaa sekä lopputulokseen, että toimenpiteen rytmiin pitämällä sinulle sopivasti taukoja.

Täyteainehoidon jälkiohjeistus

3. Jälkiohjeistus ja yhteystietomme

Toimenpiteen jälkeen läpikäymme vielä kanssasi jälkiohjeistuksen, mikä sisältää ohjeistuksen toimenpiteen jälkeisille päiville, käytetyn täyteaineen tiedot ja tiedon paljonko täyteainetta käytettiin.

Jälkiohjeistuksen lisäksi annamme sinulle myös hoidon tehneen yhteyshenkilön yhteystiedot, jotta voit ottaa yhteyttä meihin helposti vielä toimenpiteen jälkeen.

Hinnasto – Suosituimmat palvelut

Kurkkaa alta suosituimmat palvelumme.

Huulten muotoilu

alk. 329,00€

Suosituin!

Lisää muotoa ja täyteläisyyttä huuliisi. Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää joko 0.5ml tai 1ml ultrapuhdasta Aliaxin- tai Restylane-täyteainetta.

Huulten muotoilu kaverin kanssa

alk. 598,00€

Paras arvo!

Tee kokemuksesta entistä hauskempi (ja edullisempi) ja ota kaveri mukaan! Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, huulten muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää 1ml/per hlö suosittua Aliaxin -täyteainetta.

Leuan muotoilu

alk. 359,00€

Korosta kasvojesi piirteitä leukaa muotoilemalla. Palvelu sisältää aina täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Leuan muotoiluun käytetään tilanteesta riippuen 1-5 ml suosittua Aliaxin -täyteainetta.

Sairaanhoitajan konsultointi

Maksuton

Pohditko vielä miten täyteainehoidot soveltuvat sinulle? Varaa konsultaatio, mikä ei sido sinua mihinkään. Konsultaatiossa käymme läpi mitä hoidolta odotat, miten ratkaisumme soveltuvat sinulle sekä laadimme yksilöllisen hoitosuunnitelman. Konsultaatio voidaan hoitaa myös etänä!

Lisäampullit hoidoissa alk. 199,00€ / 1ml.

Kaikki hoidot sisältävät maksuttoman voidepuudutuksen. Hinnat sis. ALV 24%.

Sijainti & aukioloajat

Kaisaniemenkatu 3b 33, Helsinki

Avaa Google Mapsissa

Avoinna varausten mukaan

Siirry varaamaan

Henkilökunta

Simona Onkamo

Simona Onkamo
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 779 4023

Nora Selviranta

Nora Selviranta
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 416 2663

Laura Alén

Laura Alén
Sairaanhoitaja
[email protected]

Meiltä kysyttyä

Minkälaisia täyteainehoitoja teette?
Mitä täyteainehoidossa tapahtuu?
Mitä maksutapoja tarjoatte?
Minkälainen koulutus hoitajillanne on?
Mitä jos en pidä lopputuloksesta?
Missä sijaitsette ja kuinka olette auki?