✓ Maksuton konsultointi

✓ 5.0/5.0 Asiakaspalautteiden keskiarvo

✓ Sairaanhoitajien toteuttamat hoidot

Blogikirjoitus

Valmistautuminen huulten täyttöön – mitä pitää huomioida ennen saapumista?

Ennen kuin astut hoitohuoneeseen, on tärkeää ottaa huomioon muutamia seikkoja, jotka voivat vaikuttaa sekä toimenpiteen tulokseen että paranemisprosessiin.

Oletko suunnittelemassa huulten täyttöä? Huulten täyttö on suosittu kauneushoito, joka voi antaa sinulle täyteläisemmät ja muodokkaammat huulet. Ennen kuin astut hoitohuoneeseen, on tärkeää ottaa huomioon muutamia seikkoja, jotka voivat vaikuttaa sekä toimenpiteen tulokseen että paranemisprosessiin. Tässä artikkelissa käsittelemme tärkeitä huomioitavia asioita ennen huulten täyttöä.

Vältä alkoholin käyttöä edellisenä iltana

Alkoholi voi laajentaa verisuonia ja lisätä verenvuodon riskiä toimenpiteen aikana. Siksi on suositeltavaa välttää alkoholin nauttimista edellisenä iltana ennen huulten täyttöä.

Tauota omega-3-ravintolisien ja tulehduskipulääkkeiden käyttö

Omega-3-ravintolisät ja tulehduskipulääkkeet, kuten ibuprofeeni, voivat ohentaa verta ja lisätä verenvuotoriskiä. On suositeltavaa lopettaa näiden aineiden käyttö noin viikkoa ennen huulten täyttöä. Muista kuitenkin aina keskustella lääkärin kanssa ennen kuin lopetat minkään lääkityksen käytön.

Herpes ja estolääkkeet

Jos olet aiemmin kärsinyt herpes-infektioista, on suositeltavaa aloittaa estolääkitys edellisenä päivänä ennen huulten täyttöä. Herpes voi aktivoitua toimenpiteen jälkeen ja aiheuttaa komplikaatioita. Estolääkityksen avulla voidaan ehkäistä herpes-puhkeamia ja minimoida riskejä.

Syö ennen toimenpidettä!

On tärkeää syödä ennen huulten täyttöä, jotta verensokeri pysyy tasaisena ja vältetään huimaus tai heikkouden tunne. Valitse kevyt ja terveellinen ateria, joka antaa sinulle energiaa, mutta ei tee oloa tukalaksi toimenpiteen aikana.

Lisäksi on tärkeää keskustella hoitavan ammattilaisen kanssa ennen huulten täyttöä. He voivat antaa sinulle tarkempia ohjeita valmistautumisesta ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Ammattilainen osaa myös arvioida, mikä täyteaine sopii parhaiten tavoitteisiisi ja mitä odottaa toimenpiteen jälkeen.

On myös hyvä muistaa, että jokaisella yksilöllä voi olla erilaisia tarpeita ja tarpeita valmistautumisen suhteen. Siksi on tärkeää kuunnella omaa kehoa ja kommunikoida avoimesti hoitavan ammattilaisen kanssa.

Ennen toimenpidettä on suositeltavaa olla hyvin levännyt ja välttää stressiä. Rentoutuminen auttaa sinua olemalla mahdollisimman rentoutunut ja mukava toimenpiteen aikana. Lisäksi on hyvä poistaa kaikki huulimeikki ennen hoitoon saapumista, jotta hoitava ammattilainen pystyy arvioimaan huulten tilaa ja tarpeita tarkasti.

Muista myös suojata huulesi auringolta ennen ja jälkeen toimenpiteen. UV-säteet voivat aiheuttaa lisävaurioita ja hidastaa paranemisprosessia. Käytä aurinkosuojavoidetta tai suojaa huulesi hatulla tai huulivoiteella, jossa on aurinkosuoja.

Lopuksi, ole realistinen odotusten suhteen. Huulten täyttö voi antaa sinulle kauniit ja täyteläiset huulet, mutta on tärkeää ymmärtää, että lopputulos ei välttämättä ole täysin pysyvä. Täyteaine hajoaa ajan myötä, ja sinun tulee olla valmis käymään täyttökäsittelyssä uudelleen ylläpitääksesi haluttua lopputulosta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että valmistautuminen huulten täyttöön on tärkeä vaihe, joka vaikuttaa sekä toimenpiteen onnistumiseen että paranemisprosessiin. Vältä alkoholin käyttöä edellisenä iltana, tauota omega-3-ravintolisien ja tulehduskipulääkkeiden käyttö, harkitse estolääkitystä herpes-infektion ehkäisemiseksi, ja syö ennen toimenpidettä pitääksesi verensokerin tasaisena. Muista myös keskustella hoitavan ammattilaisen kanssa ja kuunnella omaa kehoasi valmistautumisen suhteen. Noudattamalla näitä ohjeita voit varmistaa turvallisen ja tyydyttävän huulten täyttökokemuksen.

Kirjoittaja

Nora Selviranta (@fyllinora)

Operatiivinen johtaja, Fylli Group Oy

Tulossa Fyllille ensimmäistä kertaa? Kurkkaa alta alennuskoodi.

Alennuskoodi aktivoidaan maksun yhteydessä. Voit ilmoittaa sen joko lisätietoa-kentässä ajanvarauksen kanssa, tai mainita koodin kassalla maksun yhteydessä. Koodi on käytettävissä kaikkiin normihintaisiin hoitoihin.

EKA24 – 20€
Koodi on käytettävissä 30.06. mennessä tehtyihin varauksiin.

‍Siirry ajanvaraukseen >
NÄYTÄ KOODI

Sijainti & aukioloajat

Kaisaniemenkatu 3b 33, Helsinki

Avaa Google Mapsissa

Avoinna varausten mukaan

Siirry varaamaan

Henkilökunta

Simona Onkamo

Simona Onkamo
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 779 4023

Nora Selviranta

Nora Selviranta
Sairaanhoitaja
[email protected]
040 416 2663

Laura Alén

Laura Alén
Sairaanhoitaja
[email protected]

Meiltä kysyttyä

Minkälaisia täyteainehoitoja teette?
Mitä täyteainehoidossa tapahtuu?
Mitä maksutapoja tarjoatte?
Minkälainen koulutus hoitajillanne on?
Mitä jos en pidä lopputuloksesta?
Missä sijaitsette ja kuinka olette auki?